Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Hızını alamayan otomobil kafeye daldı, faciadan dönüldü

Rize’de şiddetli yağış nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, belediyeye ait sosyal tesislere daldı. Olay anında kafede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Olay, Rize Merkez Piriçelebi Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Rize Belediyesi sosyal tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 53 DA 700 plakalı aracı ile Atatürk Caddesi üzerinden Trabzon istikametinden Artvin istikametine giden sürücü, şiddetli yağmur nedeniyle bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk önce meydanın olduğu alana giren sürücü duramayarak Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeri daldı. Sosyal tesislerin çerçevesini kıran araç bina içerisindeki kolana çarparak durabildi. Otomobilin kalabalık olan tesislerdeki çay satış reyonuna daldığı esnada reyonda kimsenin bulunmaması muhtemel facianın önüne geçti. Tesisteki vatandaşlar panikle dışarı çıkarken, işletme çalışanları da diğer müşterileri zarar görmemeleri için kırılan camlardan uzak tutmaya çalıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fabrikada elektrik faciasinda olen isci mesai arkadaslarinin omzunda son yolculuguna ugurlandi EpNxdW4X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Fabrikada elektrik faciasında ölen işçi, mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı

Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası’nda meydana gelen ve 3 işçinin hayatını kaybettiği elektrik faciasında hayatını kaybeden işçilerden 2 çocuk babası Naci Gezer (46), mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

Dün saat 21.40’ta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde meydana gelen olayda atık suların toplandığı kuyu içerisinde arızalanan su pompasını onarmak için çalışma yapan Naci Gezer, Mustafa İnanç (50) ve Yunus Çekiç (47) ile birlikte yüksek gerilim akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybeden işçilerden Naci Gezer’in cenazesi, Adli Tıptan alındıktan sonra İlkadım ilçesi Adalet Mahalle’sindeki Hz. Ömer Camii’ne getirildi. Gezer’in cenazesi burada alınan helalliğin ardından öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mesai arkadaşları ve akrabalarının omzunda defnedileceği Derecik Aile Mezarlığı’na götürecek cenaze aracına taşındı.

3 kişinin hayatını kaybettiği olayda Mustafa İnanç Kavak Kayabaşı Mahallesi’nde ve Yunus Çekiç ise memleketleri Çarşamba Allı Mahallesi’nde ikindi namazını müteakip defnedilecek.

Gezer’in cenazesine Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iş adamları Adnan Ölmez ve Ahmet Şenocak, fabrika çalışanları, akrabaları ve sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin