Reklam
Reklam

Hızını alamayan otomobil kafeye daldı, faciadan dönüldü

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Rize’de şiddetli yağış nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, belediyeye ait sosyal tesislere daldı. Olay anında kafede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Olay, Rize Merkez Piriçelebi Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Rize Belediyesi sosyal tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 53 DA 700 plakalı aracı ile Atatürk Caddesi üzerinden Trabzon istikametinden Artvin istikametine giden sürücü, şiddetli yağmur nedeniyle bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk önce meydanın olduğu alana giren sürücü duramayarak Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeri daldı. Sosyal tesislerin çerçevesini kıran araç bina içerisindeki kolana çarparak durabildi. Otomobilin kalabalık olan tesislerdeki çay satış reyonuna daldığı esnada reyonda kimsenin bulunmaması muhtemel facianın önüne geçti. Tesisteki vatandaşlar panikle dışarı çıkarken, işletme çalışanları da diğer müşterileri zarar görmemeleri için kırılan camlardan uzak tutmaya çalıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin