Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2023 15:18 tarihinde yayınlandı
0

Hırsızlık şüphelisi suçu gazeteciye attı

Karabük’te son 10 günde meydana gelen hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen ve hakkında 17 yıl hapis cezası nedeniyle aranması bulunan şahıs adliyeye çıkartıldığı sırada suçu kendisini görüntüleyen gazeteciye attı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte son 10 gün içerisinde 6 ayrı ikamette meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde hırsızlık şüphelisinin M.K. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Uyuşturucudan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 2 ayrı hırsızlık suçundan aranması olan şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yakalandı.
Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada birer adet, bıçak, biber gazı, sırt çantası, levye, tablet, spor ayakkabı, el feneri, parfüm ile ikişer adet, cep telefonu, oto yedek anahtar ve kol saati ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
29 ayrı suçtan sabıka kaydı olan şüpheli adliyeye getirildiği sırada gazetecinin ‘Neden yaptın?’ sorusuna “İşiniz gücünüz iftira ve dolandırıcılık. Bir numaralı FETÖ’cüsün. Seni tanıyorum. Bana sen yaptırdın bunu” diye cevap vermesi pes dedirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hacibektasoglu 19 mayis ataturku anma genclik ve spor bayramini en icten dileklerimle kutluyorum XFPgsTjR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Hacıbektaşoğlu, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutladı.

Hacıbektaşoğlu mesajında, “19 Mayıs 1919; milletimizin esarete boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği, bağımsızlık yolunda geleceğini yeniden tayin etmeye karar verdiği tarihi bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan Millî Mücadele, aziz milletimizin birlik, kararlılık ve vatan sevgisiyle verdiği büyük bir varoluş mücadelesine dönüşmüştür” diyerek şunları söyledi:

“O gün Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesi, Anadolu’nun dört bir yanında milletimizin yeniden kenetlenmesine vesile olmuş; umut, cesaret ve mücadele ruhunu diri tutmuştur. 19 Mayıs; millet iradesinin, inancın ve ortak hedef etrafında birleşmenin en güçlü simgelerinden biri olarak tarihimizdeki yerini almıştır.

Cumhuriyetimizin teminatı olan gençlerimiz ise bu büyük mirasın en kıymetli taşıyıcılarıdır. Tarihinden güç alan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, bilgiyle ve sorumluluk bilinciyle yetişen her bir gencimiz; ülkemizin yarınlarına yön verecek en önemli değerdir. Çünkü güçlü bir geleceğin temeli, iyi yetişmiş, kendine güvenen ve ülkesine karşı sorumluluk duygusu taşıyan nesillerle mümkündür.

Bugün bizlere düşen görev; 19 Mayıs ruhunu yalnızca hatırlamak değil, onu anlayarak gelecek nesillere aynı inanç ve kararlılıkla aktarmaktır. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak ve ülkemizi her alanda daha ileriye taşıma azmimizi canlı tutarak bu emaneti geleceğe taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor; geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”

Bizi sosyal medyadan takip edin