Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2023 15:18 tarihinde yayınlandı
0

Hırsızlık şüphelisi suçu gazeteciye attı

Karabük’te son 10 günde meydana gelen hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen ve hakkında 17 yıl hapis cezası nedeniyle aranması bulunan şahıs adliyeye çıkartıldığı sırada suçu kendisini görüntüleyen gazeteciye attı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte son 10 gün içerisinde 6 ayrı ikamette meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde hırsızlık şüphelisinin M.K. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Uyuşturucudan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 2 ayrı hırsızlık suçundan aranması olan şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yakalandı.
Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada birer adet, bıçak, biber gazı, sırt çantası, levye, tablet, spor ayakkabı, el feneri, parfüm ile ikişer adet, cep telefonu, oto yedek anahtar ve kol saati ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
29 ayrı suçtan sabıka kaydı olan şüpheli adliyeye getirildiği sırada gazetecinin ‘Neden yaptın?’ sorusuna “İşiniz gücünüz iftira ve dolandırıcılık. Bir numaralı FETÖ’cüsün. Seni tanıyorum. Bana sen yaptırdın bunu” diye cevap vermesi pes dedirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
golcuk tabiat parki bayram sonrasi sessiz guzelligine burundu DidSizpN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin