Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2022 11:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı

Karabük’te meydana gelen iki farklı evden hırsızlık, mala zarar verme, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma neticesinde yedi kişi yakalanarak göz altına alındı..

Suça konu eşyaların bir kısmı farklı adreslerde yapılan aramalarda ele geçirilirken,  bir kısım eşyanın satıldığı anlaşılarak devam eden çalışmalarda eşyaları satın aldığı tespit edilen 3 şahıs hakkında, Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı.  Dört  şüpheli şahıs ise çıkarıldıkları adli makamlarca Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin