Karabük Postası tarafından
09 Temmuz, 2014 15:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hırsızlara Geçit Yok

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu  hırsızlık yaptığı tespit edilen M.A isimli şahıs yakalandı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “İdaremiz Bayır Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte meydana gelen faili meçhul Hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli şahısları yakalamak üzere Üç Nisan Polis Merkezi Amirliğine bağlı görevlilerimizin yaptığı çalışmalarda, hırsızlık yaptığı tespit edilen M.A isimli şüpheli şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, ilimiz T tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin