Karabük Postası tarafından
09 Temmuz, 2014 15:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hırsızlara Geçit Yok

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu  hırsızlık yaptığı tespit edilen M.A isimli şahıs yakalandı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “İdaremiz Bayır Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte meydana gelen faili meçhul Hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli şahısları yakalamak üzere Üç Nisan Polis Merkezi Amirliğine bağlı görevlilerimizin yaptığı çalışmalarda, hırsızlık yaptığı tespit edilen M.A isimli şüpheli şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, ilimiz T tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
18 Kasım, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 84 Bin 711 Oldu

 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Karabük'te Ekim ayı itibariyle motorlu kara taşıt sayısı 84 bin 711 oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılı Ekim ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı.
Buna göre, Eylül ayında Türkiye genelinde 178 bin 481 taşıtın trafiğe kaydı yapılırken, toplam kayıtlı taşıt sayısı 33 milyon 193 bin 636’ya ulaştı.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te bu dönem sonu itibariyle trafiğe kayıtlı araç sayısı 84 bin 711 olarak kayıtlara geçti.

TÜİK verilerine göre, Karabük’teki taşıtların 47 bin 664’ü otomobil, 10 bin 548’i kamyonet, 3 bin 412’si kamyon, 13 bin 701’i motosiklet, bin 620’si minibüs, 595’i otobüs, 6 bin 808’ini traktör ve 3630’nü ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 205 bin 657, Bartın’da ise 68 bin 515 oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin