Karabük Postası tarafından
03 Şubat, 2023 14:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hırsızlar Engelli Rampasını Çaldı

Karabük’te kimliği belirsiz hırsızlar, engelli öğrencilerin ulaşımını yapan servis aracından, muayene için sökülen engelli rampasını çaldı. Polis yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Karabük Adliyesinin önünde bulunan ve geçici olarak servis araçlarının çekildiği alanda meydana gelen hırsızlık olayında, engelli rampası çalındı. Araç muayenesi için yerinden sökülen engelli rampasını muayene sonrası yerine takmak istediklerini söyleyen servis şoförü Rıfat Ereyizloğlu, “3 tane tekerlekli sandalyedeki engelli öğrencileri bindiriyorduk. Aracın muayenesi için sökmüştük ve dünde takamamıştık çalınmaz diye. Sonra bugün takmak için geldiğimizde baktık rampa yok çalınmış. Kulübenin kilidini de kırmışlar. 2 kişinin kaldırabileceği bir malzeme değil ve ağırdır. Muhakkak kamyonet ile 3-4 kişi gelip almıştır, iki kişi ile kaldırılması güç” dedi. Muzaffer Yılmaz ise servis aracında engelli öğrencilerin tekerlekli sandalye ile binmeleri için engelli rampasının sökük vaziyette olduğundan çalındığını söyleyerek, “Pazartesi okullar da açılıyor. Hem öğrencilerimiz hem de biz mağdur olduk. Bu malzemeyi şehir dışında özel olarak yaptırmıştık. Öğrencilerimiz tekerlekli sandalye ile biniyordu. 3-5 kuruş para alacam diye vatandaş çalmış” dedi. Öte yandan, hırsızlar, servis araçlarının bakımları için bulunan kulübenin de kilidini patlatarak işlerine yarayan bir şey bulamayınca kulübenin dışında bulunan engelli rampasını alarak ortadan kayboldukları tespit edilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin