Hırsızlar Engelli Rampasını Çaldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Şubat, 2023 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Hırsızlar Engelli Rampasını Çaldı

Karabük’te kimliği belirsiz hırsızlar, engelli öğrencilerin ulaşımını yapan servis aracından, muayene için sökülen engelli rampasını çaldı. Polis yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Karabük Adliyesinin önünde bulunan ve geçici olarak servis araçlarının çekildiği alanda meydana gelen hırsızlık olayında, engelli rampası çalındı.
Araç muayenesi için yerinden sökülen engelli rampasını muayene sonrası yerine takmak istediklerini söyleyen servis şoförü Rıfat Ereyizloğlu, “3 tane tekerlekli sandalyedeki engelli öğrencileri bindiriyorduk. Aracın muayenesi için sökmüştük ve dünde takamamıştık çalınmaz diye. Sonra bugün takmak için geldiğimizde baktık rampa yok çalınmış. Kulübenin kilidini de kırmışlar. 2 kişinin kaldırabileceği bir malzeme değil ve ağırdır. Muhakkak kamyonet ile 3-4 kişi gelip almıştır, iki kişi ile kaldırılması güç” dedi.
Muzaffer Yılmaz ise servis aracında engelli öğrencilerin tekerlekli sandalye ile binmeleri için engelli rampasının sökük vaziyette olduğundan çalındığını söyleyerek, “Pazartesi okullar da açılıyor. Hem öğrencilerimiz hem de biz mağdur olduk. Bu malzemeyi şehir dışında özel olarak yaptırmıştık. Öğrencilerimiz tekerlekli sandalye ile biniyordu. 3-5 kuruş para alacam diye vatandaş çalmış” dedi.
Öte yandan, hırsızlar, servis araçlarının bakımları için bulunan kulübenin de kilidini patlatarak işlerine yarayan bir şey bulamayınca kulübenin dışında bulunan engelli rampasını alarak ortadan kayboldukları tespit edilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin