Highway savaş alanına döndü: Fenerbahçeli ve Amedsporlu taraftarlar birbirine girdi - Karabük Haber Postası
highway savas alanina dondu fenerbahceli ve amedsporlu taraftarlar birbirine girdi 5P7csLda
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Highway savaş alanına döndü: Fenerbahçeli ve Amedsporlu taraftarlar birbirine girdi

Boluspor ile oynayacakları maç için Bolu’ya gelen Amedspor taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri Highway AVM’nin otoparkını savaş alanına çevirdi. Jandarma takımları havaya ateş açıp, tarafları zahmetle ayırırken, hengamede 2 kişi yaralandı.

Olay, TEM Otoyolu üzerinde Bolu Highway AVM’nin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Boluspor ile oynayacakları maç için Bolu’ya gelen Amedspor taraftarlarıyla Kasımpaşa maçını izlemek için İstanbul’a giden Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri Highway’de karşılaştı. İki kadronun taraftarları ortasında yaşanan gerginlik, hengameye dönüştü. Taraflar birbirlerine bıçak ve taşlarla saldırdı. Adeta savaş alanına dönen ortamda, 2 Fenerbahçe taraftarı yaralandı. İhbar üzerine olay bölgeye jandarma ve sıhhat grupları sevk edildi. Jandarma takımları, tarafları ayırmak için havaya ateş açtı. Sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde yaralanan 2 Fenerbahçe taraftarı sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin