Reklam
Reklam
heyelan tehdidi altindaki tokat osbde fore kaziklariyla onlem aliniyor rS5eXsZ6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Heyelan tehdidi altındaki Tokat OSB’de fore kazıklarıyla önlem alınıyor

Tokat Organize Sanayi Bölgesi’nde yağışlar nedeniyle heyelan yaşandı. Heyelan riskine karşı 40 dönümlük alanda fore kazık çalışmaları başlatıldı.

Tokat OSB’de konteyner firmalarına tahsis edilen alanda yağışlar nedeniyle toprak kayması yaşandı. Gelişecek yeni bir heyelanın 40 dönümlük alanı etkileme riski bulunduğu için AFAD bölgede çalışma başlattı. OSB bütçesinden karşılanan yatırımla alan yerini kuvvetlendirmek için 230 adet fore kazığı çakılmaya başlandı. Heyelanın tesiriyle OSB’nin ana su çizgisinde da hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
wq 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Mayıs, 2026 12:34 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor alanındaki çalışmalar değerlendirildi

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bir araya gelerek gençlik ve spor alanında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantıda öğrenci yurtlarının mevcut durumu, spor tesislerinin geliştirilmesi, altyapı yatırımları ve kentte faaliyet gösteren spor kulüplerinin ihtiyaçları ele alındı. Karabük’te gençlerin sportif faaliyetlere daha aktif katılım sağlaması amacıyla yapılabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, gençlik ve spor yatırımlarının artırılması, mevcut tesislerin daha verimli kullanılması ve yeni dönem planlamaları kapsamında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar da değerlendirildi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, gençlerin sosyal ve sportif alanlarda daha güçlü imkanlara kavuşması için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerken, İl Başkanı Ferhat Salt da Karabük’te sporun gelişimine katkı sağlayacak her çalışmanın destekçisi olacaklarını ifade etti.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, gençlere yönelik projelerin artarak devam edeceğini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin