Reklam
Reklam
heyelan tehdidi altindaki tokat osbde fore kaziklariyla onlem aliniyor RlDVtAiP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Heyelan tehdidi altındaki Tokat OSB’de fore kazıklarıyla önlem alınıyor

Tokat Organize Sanayi Bölgesi’nde yağışlar nedeniyle heyelan yaşandı. Heyelan riskine karşı 40 dönümlük alanda fore kazık çalışmaları başlatıldı.

Tokat OSB’de konteyner firmalarına tahsis edilen alanda yağışlar nedeniyle toprak kayması yaşandı. Gelişecek yeni bir heyelanın 40 dönümlük alanı etkileme riski bulunduğu için AFAD bölgede çalışma başlattı. OSB bütçesinden karşılanan yatırımla alan tabanını kuvvetlendirmek için 230 adet fore kazığı çakılmaya başlandı. Heyelanın tesiriyle OSB’nin ana su çizgisinde da hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
b7fdd58d 9147 4fcf 82f6 8cac1207bcfc
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Haziran, 2026 12:33 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te 1010 nolu cadde bulvara dönüşüyor

Karabük Belediyesi tarafından 100. Yıl Mahallesi’nde yürütülen 1010 Nolu Cadde bulvar düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Mahallenin ulaşım ve yaşam kalitesini artırmasının planlandığı  proje kapsamında cadde; yenilenen kaldırımları, düzenlenen yeşil alanları ve modern şehircilik anlayışına uygun görünümüyle yeniden şekillendiriliyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin mahalleye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “100. Yıl Mahallemize yeni bir soluk getiriyoruz. 1010 Nolu Cadde bulvar çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Kaldırımları, yeşil alanları ve modern çehresiyle mahallemizi imar etmek için sahadayız” dedi.

Karabük Belediyesi ekipleri, bölgedeki çalışmaların planlanan program doğrultusunda devam ettiğini bildirirken, tamamlanmasının ardından 1010 Nolu Cadde’nin daha güvenli, estetik ve konforlu bir ulaşım aksı haline geleceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin