Her Mahallede ayrı bir çalışma - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2019 09:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Her Mahallede ayrı bir çalışma

Karabük Belediyesi ekipleri şehrin birçok bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Şirinevler ve Atatürk Mahallesinde asfalt, Deretarla mevkiinde ise istinat duvarı çalışmalarını sürdürürken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Bayır ve Kapullu Mahallerinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 5000 Evler ve 100. Yıl Mahallerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz şehrimizin her noktasında çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22222 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Mart, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bayramlaşma programı arife gününe alındı

Karabük’te her yıl geleneksel olarak bayramın birinci günü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programı, bu yıl alınan kararla arife gününe çekildi. Protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programın tarihindeki bu değişiklik dikkat çekti.

Alınan kararın arka planında, bayramlaşma törenine katılım konusunda yaşanan hassasiyetlerin etkili olduğu belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre, özellikle daire müdürleri ve kamu kurumu temsilcilerinin katılımının zaman zaman zorunlu gibi algılanması, yetkilileri bu yönde bir karar almaya ittiği konuşuluyor.

Karabük halkı  geleneksel hale gelen programın gününün değiştirilmesini farklı açılardan değerlendirirken, bayram coşkusunun her koşulda birlikte yaşanmasının önemine dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin