Her Mahallede ayrı bir çalışma - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2019 09:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Her Mahallede ayrı bir çalışma

Karabük Belediyesi ekipleri şehrin birçok bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Şirinevler ve Atatürk Mahallesinde asfalt, Deretarla mevkiinde ise istinat duvarı çalışmalarını sürdürürken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Bayır ve Kapullu Mahallerinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 5000 Evler ve 100. Yıl Mahallerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz şehrimizin her noktasında çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin