Her Mahallede ayrı bir çalışma - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2019 09:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Her Mahallede ayrı bir çalışma

Karabük Belediyesi ekipleri şehrin birçok bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Şirinevler ve Atatürk Mahallesinde asfalt, Deretarla mevkiinde ise istinat duvarı çalışmalarını sürdürürken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Bayır ve Kapullu Mahallerinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 5000 Evler ve 100. Yıl Mahallerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz şehrimizin her noktasında çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte kadin eski esini bicakla yaraladi QcJqAscH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kadın eski eşini bıçakla yaraladı

Karabük’te bir kadın, tartıştığı eski eşini bacağından bıçakla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, olay 100. Yıl Mahallesi 1065 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Tolga T.(36) ile eski eşi D.K.(26) arasında alkol aldıkları sırada henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.K., iddiaya göre eline aldığı meyve bıçağıyla Tolga T.’yi bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, kadın polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin