Reklam
Reklam
haziran ayinda havalimaninda 128 bin 478 yolcuya hizmet 2KItsfgb jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Haziran ayında havalimanında 128 bin 478 yolcuya hizmet

Haziran ayında Samsun-Çarşamba Havalimanında 128 bin 478 yolcuya hizmet verildi. 6 aylık dönemde ise 691 bin 145 yolcu hizmet aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Samsun- Çarşamba Havalimanının 2024 yılı Haziran ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Buna göre Samsun-Çarşamba Havalimanında Haziran ayında, iç hat yolcu trafiği 111 bin 812, dış hat yolcu trafiği 16 bin 666 oldu. Böylece Haziran’da toplam 128 bin 478 yolcuya hizmet verildi.

Haziran ayında Samsun-Çarşamba Havalimanına iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda bin 89, dış hatlarda 134 olmak üzere toplamda bin 223’e ulaştı. Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise Haziran ayında toplamda bin 323 ton oldu.

6 aylık dönem

6 aylık (ocak-haziran) dönemde ise Samsun-Çarşamba Havalimanında yolcu trafiği 691 bin 145, uçak trafiği 6 bin 581, yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise 6 bin 281 ton olarak gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin