Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mayıs, 2015 12:40 tarihinde yayınlandı
0

Hayırsever İşadamından Eğitime Destek

Hayırsever işadamı Ali Baltacı, Safranbolu ilçesine Anaokulu yaptıracak.
Safranbolu ilçesinde 5 derslikli olarak yapılacak Anaokulu için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever işadamı Ali Baltacı arasında protokol imzalandı.
Valilik Makamında imzalanan Anaokulu yapım protokolünün ardından hayırsever işadamı Ali Baltacı’ya teşekkür belgesi veren Vali Orhan Alimoğlu, “Değerli iş adamımız Ali Baltacı daha önce Safranbolu ilçemizde camii yaptırmış, bu senede 5 derslikli bir anaokulu yaptırma taahhüdünde bulunuyor, ben kendisine teşekkür ediyorum. Bu davranışının diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Memleketimizde yapılacak işleri hep beraber yardımlaşarak yaparsak daha güzel olur. ” dedi.
İmzalanan protokole göre hayırsever işadamı Ali Baltacı tarafından Safranbolu İlçesinde yaptırılacak Anaokulunun inşaatına en kısa sürede başlanacak ve 3 ay içinde yapımı tamamlanarak, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında eğitime açılacak. Tören de Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz da hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin