Karabük Postası tarafından
17 Mart, 2017 14:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hayır Partisi Genel Başkanı Bekleviç; “Türkiye Genelinde Gezilerimizi Sürdürüyoruz”

  Kurulma aşamasında olduğu belirtilen HAYIR Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Yapılan ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Genel Başkan Tuna Bekleviç, "5 Ocak tarihinden buyana güçlü bir hayır kampanyası sürdürüyoruz. Bu kapsamda 57 İl,151 İlçe ve 1.048 köy gezileri gerçekleştirdik. Gezilerimizi ağırlıklı olarak İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerine yaptık. Hayır  kampanyası yolculukları ülkenin geleceğini çok yakından ilgilendiriyor. İnanıyoruz ki Hayır çıkması bu ülkenin kurtuluşu, Evet çıkması halinde ise ortada devlet diye bir şey kalmayacak. 6 Şubat tarihinde kuruluş evraklarımızı teslim ettiğimiz HAYIR Partimizi 17 Nisan'da kapatacağız. Bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu düşünüyoruz" dedi. Diğer yandan gezileri tamamen kendi imkanlarıyla sürdürdüklerini bildiren Bekleviç, Kampanya yapacak imkanlarının da çok kısıtlı olduğunu söyledi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’tan Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar’a ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ziyaret ederek akademik iş birliği ve ortak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Ankara Üniversitesi arasında akademik ve toplumsal katkı odaklı iş birliği imkânları Ankara’da ele alındı.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ile Ankara Üniversitesi rektörlük makamında bir araya geldi. Görüşmede, iki üniversite arasında yürütülebilecek akademik ve bilimsel iş birlikleri ile toplumsal etkiyi önceleyen çalışmalar değerlendirildi.
Ziyaret kapsamında Prof. Dr. Kırışık, Karabük Üniversitesi öncülüğünde yürütülen Sosyalfest hakkında bilgi vererek, festivalin gençlerin toplumsal sorunlara çözüm üretme kapasitesini geliştirmeyi amaçlayan bir platform olduğunu ifade etti.
Prof. Dr. Kırışık ayrıca, Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) tarafından hazırlanan politika raporlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Raporların, toplumsal ve yönetsel alanlarda karar alma süreçlerine bilimsel katkı sunduğu vurgulandı.
Görüşmede, üniversitelerin akademik üretimin yanı sıra toplumsal etki ve politika geliştirme süreçlerindeki rolünün önemi üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin