Hayır Çarşısından “ Bebekler Üşümesin” Kampanyası - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Kasım, 2015 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayır Çarşısından “ Bebekler Üşümesin” Kampanyası

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı gerçekleştirdiği çalışmalarla adından sıkça söz ettirirken, başlattığı yeni kampanya ile yine gönülleri feth etti.
“Bebekler Üşümesin” başlığı altında başlatılan kampanya ile Türkmen Dağı bölgesinde büyük bir savaş veren Bayırbucak Türkmenlerinin savaş mağduru çocuklarına yönelik düzenlenen kampanya kapsamında Tokatlı SAKEM Şubesinde gönüllü bayanlara yün dağıtıldı.
Hayır Çarşısı yetkililerinden alınan bilgiye göre, dileyen bayanların Aslanlarda bulunan Hayır Çarşısına başvurarak buradan ücretsiz yün alabilecekleri ve bu yünler ile çocuklar için hırka, yelek, bere, atkı, kazak gibi giyim eşyaları örerek 20 Aralık’a kadar teslim edebilecekler.
Safranbolu halkının böylesi günlerde Safranboluluk ruhu ile kampanyaya destek vereceklerine inandıklarını kaydeden Hayır Çarşısı yetkilileri destek beklediklerini ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin