blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hayatını kaybeden şehit annesi son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak’ta hayatını kaybeden şehit annesi Yaşariye Hırçın son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 1 Mayıs 1997’de Siirt’te şehit olan Cafer Hırçın’ın annesi Yaşariye Hırçın için Alacabük Köyü Camii’nde düzenlenen cenaze merasimine katıldı. Merasime, Hırçın ailesi ve yakınlarının yanı sıra protokol üyeleri, köy sakinleri ve vatandaşlar da iştirak sağladı.
Merhume Yaşariye Hırçın, dualar eşliğinde Alacabük Köyü Mezarlığı’nda, şehit oğlu Şehit Cafer Hırçın’ın kabrinin yanına defnedildi. Cenaze namazının akabinde Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Hırçın ailesine taziyelerini ileterek, sabır ve metanet temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Anız yangını 20 bin nüfuslu mahallenin elektriğini kesti

Düzce’de elektrik direğinin tabanında çıkan anız yangını kablolara ziyan verince 20 bin nüfuslu mahallenin elektriği kesildi.
Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Mimar Sinan Caddesi üzerinde çöplük alanın yanında belirlenemeyen bir sebeple anız yangını çıktı. Alevlerin yükselmeye başlaması ile mahallenin elektriğini sağlayan kablolarda da yanma meydana gelince 20 bin nüfuslu mahallenin elektriği kesildi. Vatandaşlar ne olduğunu anlayamazken alevleri fark edenler durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü gruplarına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen takımlar alevleri kısa mühlet içerisinde söndürerek denetim altına alırken, elektrik kablolarında da yanma meydana geldi. Bölgeye gelen elektrik arıza takımları mahalleye elektrik veren kablolarda çalışma başlatırken, mahalleye elektrik 1 saatlik çalışma sonrasında verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin