Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hayatını kaybeden şehit annesi son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak’ta hayatını kaybeden şehit annesi Yaşariye Hırçın son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 1 Mayıs 1997’de Siirt’te şehit olan Cafer Hırçın’ın annesi Yaşariye Hırçın için Alacabük Köyü Camii’nde düzenlenen cenaze merasimine katıldı. Merasime, Hırçın ailesi ve yakınlarının yanı sıra protokol üyeleri, köy sakinleri ve vatandaşlar da iştirak sağladı.
Merhume Yaşariye Hırçın, dualar eşliğinde Alacabük Köyü Mezarlığı’nda, şehit oğlu Şehit Cafer Hırçın’ın kabrinin yanına defnedildi. Cenaze namazının akabinde Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Hırçın ailesine taziyelerini ileterek, sabır ve metanet temennisinde bulundu.

blank
Haber Merkezi tarafından
08 Nisan, 2025 22:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Özçelik-İş Sendikası ve KARDEMİR A.Ş. 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi İmzalayacak

Özçelik-İş Sendikası, KARDEMİR A.Ş. ile 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'ni imzalamak için tören düzenleyecek. Törende, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin de yer alacağı bildirildi.

Sözleşme, 9 Nisan 2025 Çarşamba günü saat 15.00’te, KARDEMİR Genel Müdürlük Binası Toplantı Salonu’nda imzalanacak. İmza töreninin ardından, Değirmenci ve beraberindeki Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karabük Şube Yöneticileri basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi süreci ve KARDEMİR çalışanlarına sağlanan kazanımlar hakkında bilgi verilecek.

Basın toplantısı, aynı gün saat 18.00’de Yenişehir Kulübü, KARDEMİR Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Özçelik-İş Sendikası, tüm basın mensuplarını bu önemli etkinliğe davet etti. İmzalanacak sözleşmenin, bölge ve ülke genelinde sendikal faaliyetler açısından büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.