Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Aralık, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hayatını kaybeden polis için tören: Gözyaşlarıyla uğurlandı

Düzce’de beynine pıhtı atması sonucu yoğun bakımda tedavi gören ve hayatını kaybeden polis memuru Birol Özcan için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Birol Özcan (49), yaklaşık 1.5 ay önce, kanındaki enfeksiyonun sebebiyle beyne pıhtı atmasına sonucu yoğun bakıma alınmıştı. Düzce Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen tedaviye yanıt vermeyen Özcan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde Özcan’ın mesai arkadaşları ve yakınlarının katılımıyla tören düzenlendi. Törene Düzce Valisi Selçuk Aslan ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder de katıldı. Saygı duruşunun ardından Birol Özcan’ın özgeçmişi okundu ve dualar edildi.
Törende, polis memuru Birol Özcan’ın naaşı meslektaşlarının omuzlarında memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ballıca köyüne uğurlandı. Törende eşi Ayşe Özcan ve çocukları gözyaşlarına hakim olamazken, duygusal anlar yaşandı.
Polis memuru Birol Özcan’ın cenazesi, yarın Ballıca köyünde öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ebediyete irtihal eden gazeteciler ve şehitler için mevlid-i şerif programı düzenlendi

Kastamonu’da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, ebediyete irtihal eden gazeteciler ve şehitler için düzenlenen mevlid-i şerif programı düzenlendi.
Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) tarafından şehitler ve 1,5 asırdır Kastamonu yerel basınına hizmet ederek ebediyete irtihal eden gazeteciler için 10 Ocak Çalışan Gazeteciler dolayısıyla mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi. Akşam namazına müteakiben Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii’nde gerçekleştirilen programa Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.
Program öncesi katılımcılara çorba ikramında bulunuldu. Daha sonra gerçekleştirilen mevlid-i şerif programında dualar edildi. Dernek Başkanı Sarı, katılımcılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin