Hayatını Kaybeden Çocuk Son Yolculuğa Uğurlandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayatını Kaybeden Çocuk Son Yolculuğa Uğurlandı

Karabük’te, serinlemek için girdiği Araç çayında akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren ve kalp masajıyla hayata döndürülen ancak bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesine yenilen 14 yaşındaki çocuk, gözyaşları arasında toprağa verildi. Tedavi gördüğü Ankara Dışkapı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Özkan Öncü, buradan alınarak Karabük merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki evine getirildi. Daha sonra Meriç Camisi’ne getirilen Öncü için kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Özkan Öncü, Bartın’ın Ulus ilçesinde toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin