Hayatını Kaybeden Çocuk Son Yolculuğa Uğurlandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayatını Kaybeden Çocuk Son Yolculuğa Uğurlandı

Karabük’te, serinlemek için girdiği Araç çayında akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren ve kalp masajıyla hayata döndürülen ancak bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesine yenilen 14 yaşındaki çocuk, gözyaşları arasında toprağa verildi. Tedavi gördüğü Ankara Dışkapı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Özkan Öncü, buradan alınarak Karabük merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki evine getirildi. Daha sonra Meriç Camisi’ne getirilen Öncü için kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Özkan Öncü, Bartın’ın Ulus ilçesinde toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
is arkadasini bicaklayarak oldurdu bjuH8X8s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Samsun’da bir iş yerinde iki çalışan arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı restoranda çalışan Eren Bakır (31) ile Haşim Y. (22) arasında gündüz saatlerinde iş yerinde küfürleşmeden kaynaklı tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde tekrar karşılaşan ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Haşim Y., Eren Bakır’ı bıçakla ağır yaraladı.

Ağır yaralanan Eren Bakır kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli, suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin