Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:47 tarihinde yayınlandı
0

Hayatını Kaybeden Çocuk Son Yolculuğa Uğurlandı

Karabük’te, serinlemek için girdiği Araç çayında akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren ve kalp masajıyla hayata döndürülen ancak bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesine yenilen 14 yaşındaki çocuk, gözyaşları arasında toprağa verildi. Tedavi gördüğü Ankara Dışkapı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Özkan Öncü, buradan alınarak Karabük merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki evine getirildi. Daha sonra Meriç Camisi’ne getirilen Öncü için kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Özkan Öncü, Bartın’ın Ulus ilçesinde toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
e2956426 9781 42ba a666 48b0081b55bc
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Haziran, 2026 13:05 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye binasındaki güvenlik bariyerine zarar verildi

Yenice Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan güvenlik bariyeri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak yerinden söküldü. Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, olayla ilgili adli ve hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı.

Yenice Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan güvenlik bariyeri, geçtiğimiz hafta sonu kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından kırılarak yerinden söküldü. Kullanılamaz hale gelen bariyer nedeniyle belediye tarafından inceleme başlatıldı.

Olayın ardından açıklama yapan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, kamu malına yönelik gerçekleştirilen bu davranışın kabul edilemez olduğunu belirtti. Kamuya ait malların tüm vatandaşların ortak değeri olduğunu vurgulayan Karakaş, yapılan eylemin yalnızca belediyeye değil, ilçe halkının ortak kullanımına sunulan hizmetlere de zarar verdiğini ifade etti.

Başkan Karakaş, “Toplumun ortak kullanımına sunulan bir kamu malına zarar vermek; sorumluluk bilincinden uzak, hukuk ve kamu düzenini hiçe sayan bir anlayışın ürünüdür. Kamu malına zarar vermeyi bir güç gösterisi ya da eğlence unsuru olarak görenler, aslında ilçemizin ortak değerlerine zarar vermektedir” dedi.

Olayla ilgili gerekli inceleme ve tespit çalışmalarının başlatıldığını belirten Karakaş, sorumlular hakkında kamu malına zarar verme suçundan adli ve hukuki sürecin işletildiğini kaydetti.

Yenice Belediyesi olarak kamu mallarını korumaya devam edeceklerini ifade eden Karakaş, kamu düzenine zarar veren her türlü davranışın karşısında duracaklarını ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin