Reklam
Reklam

Havalimanı güvenliği için kritik toplantı

havalimani guvenligi icin kritik toplanti
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ocak, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak Havalimanı’nın güvenliğinin artırılması hedefiyle, Çaycuma Kaymakam Adem Kaya’nın başkanlığında Havalimanı Güvenlik Komitesi toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, ilgili kurumların amirleri ve temsilcileri katıldı. Toplantıda, havalimanında güvenliği sağlamaya yönelik mevcut uygulamalar değerlendirildi ve yeni stratejiler ele alındı. Güvenlik tedbirlerinin güçlendirilmesi ismine alınacak önlemler ve uygulanacak yeni teknikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin