Karabük Postası tarafından
05 Mayıs, 2023 15:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hatay’da, Karabük Mahallesi Depremzedeleri Ağırlamaya Başladı

Hatay Hassa'da kurulan Karabük Mahallesi konteyner kenti, depremzede vatandaşları ağırlamaya başladı. Depremzede vatandaşların geçici barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Karabüklü Hayırsever vatandaşlar, iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşlarının destekleri ile kurulan konteynerler vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlendi. Vali Fuat Gürel, "Deprem sonrası yaşanan zorluklara rağmen, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz. Karabük Mahallesi konteyner kenti depremzedelerimizin geçici barınma ihtiyaçlarını karşılayacak ve onlara güvenli bir yaşam alanı sağlayacak. Karabük Mahallemizin oluşmasında bizlere desteğini esirgemeyen Karabük Halkına, hayırsever iş İnsanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum." diye konuştu. (Nurettin Acar)    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da örtü yangını ormana sıçramadan söndürüldü

Bolu’da tarım toprağı ile ormanlık alan ortasında çıkan örtü yangını, takımların vaktinde müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.
Yangın, saat 21.30 sıralarında Taşkesti Beldesi’ne bağlı Kovucak Köyü mevkiinde meydana geldi. Şimdi belirlenemeyen bir nedenle çıkan örtü yangını, etraftakilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Taşkesti Orman İşletme Müdürlüğü ve Taşkesti Belediyesi İtfaiye Amirliği gruplarının süratli müdahalesiyle kısa müddette denetim altına alındı. Yangının ormanlık alana sıçramadan söndürülmesi olası bir faciayı önledi. Bölgede soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedenine ait inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin