Hatalı sollama kazaya neden oldu - Karabük Haber Postası
hatali sollama kazaya neden oldu bcrUDpZm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Hatalı sollama kazaya neden oldu

Çaycuma-Bartın kara yolunda gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde olan aracın öndeki bir aracı sollaması ve sonrasında çarpması sonucu, otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun alt tarafında bulunan seralara uçtu.

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 00.30 sularında ilçenin Kayıkçılar mevkii Çaycuma-Bartın kara yolunda meydana geldi. Bakacakkadı istikametinden Bartın yönüne seyir halinde olan A.T. (37) idaresindeki 67 VD 308 plakalı Fiat marka araç önünde seyreden R.Ö. (50) yönetimindeki 06 DE 8372 plakalı Chevrolet marka otomobile sollama yaptığı esnada araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak seraların olduğu alana uçtu.

Meydana gelen kaza sonucunda sürücüler R.Ö., A.T. ve diğer araç içinde bulunan isimleri henüz öğrenilemeyen toplamda 6 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında birinin hamile bir kadının olduğu öğrenildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürülüğü ekipleri, bölge trafik ve jandarma sevk edildi.

Çarpmanın etkisiyle şarampole uçan otomobilde bulunan yaralılar itfaiyenin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sw 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Nisan, 2026 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

KARABÜK İDMAN YURDU’NDAN ÖRNEK DAYANIŞMA

Pazarspor maçının tüm geliri kanser tedavisi gören genç kıza bağışlanacak.

Karabük’te bu hafta sonu oynanacak karşılaşma, sadece sportif bir mücadele değil, aynı zamanda örnek bir dayanışma organizasyonuna sahne olacak. Annesini kanser nedeniyle kaybeden ve şu anda aynı hastalıkla mücadele eden genç bir kız için Karabük İdman Yurdu anlamlı bir karar aldı.

Kulüp, 12 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak Pazarspor karşılaşmasının tüm bilet gelirlerinin genç kızın tedavi sürecine destek amacıyla bağışlanacağını açıkladı.

“BU MAÇ BİR HAYATA TUTUNMA MÜCADELESİ”

Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, yaptığı açıklamada tüm Karabük halkını desteğe davet etti. Aydım, maçın yalnızca bir futbol karşılaşması olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu maç bizim için sıradan bir karşılaşma değil. Bu, bir evladımızın hayata tutunma mücadelesidir. Annesini bu hastalıktan kaybetmiş bir kızımız şimdi aynı sınavı veriyor. Kulüp olarak elimizi taşın altına koyduk ancak bu mücadeleyi tek başımıza kazanmamız mümkün değil. Karabük’ün desteğine ihtiyacımız var.”

KOMBİNE SAHİPLERİNE ÖZEL ÇAĞRI

Başkan Aydım, kombine bilet sahiplerine de ayrıca seslenerek dayanışma çağrısında bulundu:

“Kombinesi olan taraftarlarımızdan özellikle rica ediyorum; bu hafta bir bilet de onlar alsın. Bu bir fedakârlık değil, bir insanlık görevidir. O bilet bir umut, bir nefes demektir.”

TRİBÜNLER DEĞİL, KALPLER DOLACAK

Bilet fiyatının 100 TL olarak belirlendiği karşılaşma için tüm vatandaşlar Necmettin Şeyhoğlu Stadı’na davet edildi. Kulüp yetkilileri, tribünlerde yalnızca tezahüratların değil, aynı zamanda dayanışma ve umudun yükseleceğini ifade etti.

KARABÜK TEK YÜREK OLACAK

12 Nisan Pazar günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşmanın, Karabük’te birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koyması bekleniyor. Bu kez sahada sadece futbolcular değil, aynı zamanda bir şehrin vicdanı da mücadele edecek.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin