Hatalı sollama kazaya neden oldu - Karabük Haber Postası
hatali sollama kazaya neden oldu bcrUDpZm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Hatalı sollama kazaya neden oldu

Çaycuma-Bartın kara yolunda gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde olan aracın öndeki bir aracı sollaması ve sonrasında çarpması sonucu, otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun alt tarafında bulunan seralara uçtu.

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 00.30 sularında ilçenin Kayıkçılar mevkii Çaycuma-Bartın kara yolunda meydana geldi. Bakacakkadı istikametinden Bartın yönüne seyir halinde olan A.T. (37) idaresindeki 67 VD 308 plakalı Fiat marka araç önünde seyreden R.Ö. (50) yönetimindeki 06 DE 8372 plakalı Chevrolet marka otomobile sollama yaptığı esnada araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak seraların olduğu alana uçtu.

Meydana gelen kaza sonucunda sürücüler R.Ö., A.T. ve diğer araç içinde bulunan isimleri henüz öğrenilemeyen toplamda 6 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında birinin hamile bir kadının olduğu öğrenildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürülüğü ekipleri, bölge trafik ve jandarma sevk edildi.

Çarpmanın etkisiyle şarampole uçan otomobilde bulunan yaralılar itfaiyenin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin