Trabzon’da sınır sanatkarlarının yaptığı çizimler ile Filistin’e yardım toplandı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Kahramanmaraş Caddesi’nde Filistin’e dayanak için yardım çadırı kuran Hayrat Vakfı tarafından bir aktiflik düzenledi. Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Kısmı Türk İslam Sanatları Tarihi Anabilim Kısmında Öğretim Vazifelisi Fatih Sultan Demir ve Halk Eğitim Merkezi’nden gelen çizgi sanatkarları tarafından Filistin’e yardım toplandı. Filistin’e yardım etmek isteyen vatandaşların isimleri sınır sanatı ile yazılarak ikram edilirken, Öğretim Vazifelisi Fatih Sultan Demir, sınır sanatına vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi.
Demir, “Yardımsever insanlarımızın burada Gazze’ye yardımlarını yaparak takviye veriyorlar. Bizde burada hem yardımsever kardeşlerimizin isimlerini yazarak onların yapmış olduğu takviyeye bir formda katkı sunmuş oluyoruz. Çizgi sanatı Kuran lisanıdır. Kuran alfabesidir. Asıl konu zati Kuran-ı Kerim’in yazılması konusudur. Kuran’a gösterilen hürmetten ötürü sınır sanatına ayrıyeten hürmet gösterilmekte. milletimiz talep ediyor. Gelip isimlerini yazdırıyorlar. Bu vesileyle bizde Gazze’ye bir nebze olsun yardım etmiş bulunmaktayız. Fazla kalabalık olduğu için genelde vatandaşlarımızın taleplerini kırmamaya çalışıyoruz. Çadırımızın burada durmaya devam edecek. Bir aktiflik olarak bunu düzenledik. İnşallah nasip olursa inşallah ilerleyen günlerde tekrar tıpkı aktifliği yaparız” tabirlerini kullandı.


126
Hat sanatı ile Gazze’ye yardım topladılar
848
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

