Hastaya yetişmeye çalışan ambulansı engelledi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 15:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastaya yetişmeye çalışan ambulansı engelledi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir sürücünün aracını kaldırıma hatalı park etmesi, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulansın trafikte sıkışmasına neden oldu.
Çelik Gürsoy Caddesinde, ismi öğrenilemeyen sürücü 37 ZR 337 plakalı hafif ticari aracını kaldırıma park edip uzaklaştı. Hatalı park nedeniyle daralan yoldan bir otobüsün geçememesi dolayısıyla metrelerce kuyruk oluştu. Bazı araçlar kaldırımın üzerinden karşı yola geçerek yollarına devam ederken, bir hastaya yetişmeye çalışan ambulans hatalı park yüzünden trafikte sıkıştı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin