Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Kasım, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hastanedeki deprem tatbikatı gerçeği aratmadı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde devlet hastanesinde gerçekleştirilen deprem tatbikatı nefes kesti.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde, Cide Devlet Hastanesi tarafından hastane afet planı saha tatbikatı düzenlendi. Cide Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen tatbikata 20 hastane ve Cide Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı 2 ekip katıldı. Deprem tatbikatı senaryosu çerçevesinde yaşanan deprem sonrasında, hastanedeki 3 personel devrilen bacaların altında, 1 hasta ise devrilen dolabın altında mahsur kaldı. Depremin ardından ekipler koordineli bir şekilde harekete geçti. İtfaiye ekipleri deprem sebebiyle çıkan yangına müdahale ederek baca altında kalan personelleri kurtardı.
Depremin ardından bir araya gelen Cide Devlet Hastanesi Afet Planı Kurulu, kriz yönetimini etkili şekilde sağlayarak hekim ve sağlık personelleri tarafından tüm hastalara eksiksiz ve gerekli müdahalelerin yapılmasını sağladı. Başarılı bir şekilde sonlanan tatbikat gerçeği aratmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da 29 yaşındaki genç arkadaşlarının evinde ölü bulundu

Samsun’da 29 yaşındaki genç arkadaşlarının konutunda meyyit olarak bulundu.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 29 yaşındaki Mustafa Bostan, arkadaşların bekar mesken olarak vakit zaman kaldıkları konuta gitti. Mustafa Bostan’ın konutun salonundaki çekyatta hareketsiz halde bulan arkadaşlarından biri durumu 112 Acil Davet Merkezine haber verdi. Olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Yapılan denetimde Mustafa Bostan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Bostan’ın mevti kuşkulu bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mustafa Bostan’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Kesin mevt sebebinin otopsi sonucu belli ocağı öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin