Reklam
Reklam

Hastanede firar etti, ilçede yakayı ele verdi

hastanede firar etti ilcede yakayi ele verdi F9jIVrbb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te tedavi maksadıyla götürüldüğü hastanede firar ederek kaçan cezaevi mahkumu polis takımlarının titiz çalışmalarıyla Yenice ilçesinde yakalandı.

Hakkında hırsızlık kabahatinden 3 yıl 6 ay 27 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile hükümlü bulunan T.F.Ç. isimli şahıs, Karabük T tipi Ceza İnfaz kurumundan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi gayeli olarak götürüldüğü esnada hastaneden firar etti.

Şahsın yakalanması için başlatılan çalışmalarda T.F.Ç.’nin bir ticari taksi ile Yenice ilçesi istikametine gittiği belirlendi. Yenice İlçe Emniyet Amirliği takımları ile ortak çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü grupları şahsın ilçede saklandığı ikameti tespit etti. Gerekli tedbirler alınarak bahse bahis adrese yapılan operasyonda şahıs kıskıvrak yakalanarak süreçlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslimi edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin