Reklam
Reklam

Hastanede firar etti, ilçede yakayı ele verdi

hastanede firar etti ilcede yakayi ele verdi F9jIVrbb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te tedavi maksadıyla götürüldüğü hastanede firar ederek kaçan cezaevi mahkumu polis takımlarının titiz çalışmalarıyla Yenice ilçesinde yakalandı.

Hakkında hırsızlık kabahatinden 3 yıl 6 ay 27 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile hükümlü bulunan T.F.Ç. isimli şahıs, Karabük T tipi Ceza İnfaz kurumundan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi gayeli olarak götürüldüğü esnada hastaneden firar etti.

Şahsın yakalanması için başlatılan çalışmalarda T.F.Ç.’nin bir ticari taksi ile Yenice ilçesi istikametine gittiği belirlendi. Yenice İlçe Emniyet Amirliği takımları ile ortak çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü grupları şahsın ilçede saklandığı ikameti tespit etti. Gerekli tedbirler alınarak bahse bahis adrese yapılan operasyonda şahıs kıskıvrak yakalanarak süreçlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslimi edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin