Karabük’te tedavi maksadıyla götürüldüğü hastanede firar ederek kaçan cezaevi mahkumu polis takımlarının titiz çalışmalarıyla Yenice ilçesinde yakalandı.
Hakkında hırsızlık kabahatinden 3 yıl 6 ay 27 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile hükümlü bulunan T.F.Ç. isimli şahıs, Karabük T tipi Ceza İnfaz kurumundan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi gayeli olarak götürüldüğü esnada hastaneden firar etti.
Şahsın yakalanması için başlatılan çalışmalarda T.F.Ç.’nin bir ticari taksi ile Yenice ilçesi istikametine gittiği belirlendi. Yenice İlçe Emniyet Amirliği takımları ile ortak çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü grupları şahsın ilçede saklandığı ikameti tespit etti. Gerekli tedbirler alınarak bahse bahis adrese yapılan operasyonda şahıs kıskıvrak yakalanarak süreçlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslimi edildi.


Hastanede firar etti, ilçede yakayı ele verdi
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

