Reklam
Reklam

Hastanede Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği

hastanede dunya otizm farkindalik gunu etkinligi AWDrXmHZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen aktiflikte, hekimler ile otizmli öğrenciler birlikte kutu boyayarak farkındalık oluşturdu.

Liv Hospital Samsun, “Hepimiz Farklı Balıklar Olabiliriz, Bu Denizde Birlikte Yüzeriz” mottosuyla Hezarfen Ahmet Çelebi İlkokulu özel sınıf öğrencilerini ağırladı. Aktiflikte, otizmli öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları kutuları hastane tabipleriyle birlikte boyadı. Renkli manzaralara sahne olan tertibe öğretmenler ve sıhhat çalışanları da ağır ilgi gösterdi.

Etkinliğe, Liv Hospital Samsun Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut’un yanı sıra Bayan Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Hilal Bulut Aydemir, Çocuk Sıhhati ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Pelin Aytaç Uras, Dermatoloji Uzmanı Dr. Gül Şekerlisoy Tatar, Diyetisyen Zeynep Dolu ve Psikolog Ozan Yazıcı da katıldı.

“Farkındalık oluşturmak hepimizin sorumluluğudur”

Etkinlik sırasında konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, “Bugün çok manalı bir aktifliğe imza attık. Hakikat eğitim ve ilgiyle otizmli bireylerin neler başarabileceğini duyurmayı amaçladığımız bu aktiflik bizim için çok değerliydi. Çocuklarımızın ürettiği kutuları daima birlikte boyadık. Farkındalık oluşturmak hepimizin sorumluluğudur diye düşünüyorum. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize iştirakleri için teşekkür ederiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçak kazı operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı

kastamonuda kacak kazi operasyonunda 13 supheli gozaltina alindi kP6dRL3O
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde kaçak kazı yapan 13 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, kaçakçılıkla mücadele kapsamında 8-15 Haziran tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda; 7 adet cumhuriyet altını, 20 adet sikke, 9 adet eski madeni para, 6 adet tarihi obje, 1 adet ekskavatör, 1 yeraltı görüntüleme cihazı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 58 bin 605 Türk Lirası ve 4 bin 535 dolar ele geçirildi.

Olayla ilgili 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin