blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hastanede Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği

Samsun’da Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen aktiflikte, hekimler ile otizmli öğrenciler birlikte kutu boyayarak farkındalık oluşturdu.
Liv Hospital Samsun, "Hepimiz Farklı Balıklar Olabiliriz, Bu Denizde Birlikte Yüzeriz" mottosuyla Hezarfen Ahmet Çelebi İlkokulu özel sınıf öğrencilerini ağırladı. Aktiflikte, otizmli öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları kutuları hastane tabipleriyle birlikte boyadı. Renkli manzaralara sahne olan tertibe öğretmenler ve sıhhat çalışanları da ağır ilgi gösterdi.
Etkinliğe, Liv Hospital Samsun Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut’un yanı sıra Bayan Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Hilal Bulut Aydemir, Çocuk Sıhhati ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Pelin Aytaç Uras, Dermatoloji Uzmanı Dr. Gül Şekerlisoy Tatar, Diyetisyen Zeynep Dolu ve Psikolog Ozan Yazıcı da katıldı.

"Farkındalık oluşturmak hepimizin sorumluluğudur"
Etkinlik sırasında konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, "Bugün çok manalı bir aktifliğe imza attık. Hakikat eğitim ve ilgiyle otizmli bireylerin neler başarabileceğini duyurmayı amaçladığımız bu aktiflik bizim için çok değerliydi. Çocuklarımızın ürettiği kutuları daima birlikte boyadık. Farkındalık oluşturmak hepimizin sorumluluğudur diye düşünüyorum. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize iştirakleri için teşekkür ederiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Aralık, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce’de minibüs ile otomobil çarpıştı 3 kişi yaralandı

Düzce(İHA) – Düzce’de meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile araba çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza 23.00 sıralarında Aydınpınar Caddesi Turaplar Köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Düzce kent merkezi istikametine gitmekte olan Citröen marka 81 AFG 027 plakalı minibüs karşı istikametten gelen Mazda marka 06 AS 8847 plakalı arabaya çarptı. Çarpmanın tesiri ile araba aksi şeride dönerken, minibüsün ise art lastiği koptu. Kazada araba şoförü A.M. ile yanında yolcu olarak bulunan S.K. ve minibüste bulunan lakin öbür bir araçla hastaneye götürülmesi nedeniyle ismi şimdi tespit edilemeyen 1 kişi yaralandı.
Otomobilde bulunan yaralılar sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin