Hastanede Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği - Karabük Haber Postası
hastanede dunya otizm farkindalik gunu etkinligi AWDrXmHZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastanede Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği

Samsun’da Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen aktiflikte, hekimler ile otizmli öğrenciler birlikte kutu boyayarak farkındalık oluşturdu.

Liv Hospital Samsun, “Hepimiz Farklı Balıklar Olabiliriz, Bu Denizde Birlikte Yüzeriz” mottosuyla Hezarfen Ahmet Çelebi İlkokulu özel sınıf öğrencilerini ağırladı. Aktiflikte, otizmli öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları kutuları hastane tabipleriyle birlikte boyadı. Renkli manzaralara sahne olan tertibe öğretmenler ve sıhhat çalışanları da ağır ilgi gösterdi.

Etkinliğe, Liv Hospital Samsun Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut’un yanı sıra Bayan Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Hilal Bulut Aydemir, Çocuk Sıhhati ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Pelin Aytaç Uras, Dermatoloji Uzmanı Dr. Gül Şekerlisoy Tatar, Diyetisyen Zeynep Dolu ve Psikolog Ozan Yazıcı da katıldı.

“Farkındalık oluşturmak hepimizin sorumluluğudur”

Etkinlik sırasında konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, “Bugün çok manalı bir aktifliğe imza attık. Hakikat eğitim ve ilgiyle otizmli bireylerin neler başarabileceğini duyurmayı amaçladığımız bu aktiflik bizim için çok değerliydi. Çocuklarımızın ürettiği kutuları daima birlikte boyadık. Farkındalık oluşturmak hepimizin sorumluluğudur diye düşünüyorum. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize iştirakleri için teşekkür ederiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
necdet karaveli ak parti il genclik kollari yonetimini agirladi xlgVZ6cf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Necdet Karaveli, AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimini ağırladı

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimini ağırladı. Karaveli, gençlerin ülkenin geleceğinde en önemli rolü üstlendiğini vurguladı.

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Öz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaveli, gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Karaveli açıklamasında, gençlerin ülkenin yarınlarını şekillendiren en önemli güç olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Gençlerimiz geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın en güçlü mimarlarıdır. Fikirleri ve enerjisiyle Türkiye’nin daha ileriye taşınacağına inandıklarını belirterek, her zaman gençlerin yanında olacağız.”

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Karaveli, gençlik kolları yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin