Hastane personelinin dikkati, başkasının kimliğiyle ameliyat olan aranan şahsı yakalattı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Kasım, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastane personelinin dikkati, başkasının kimliğiyle ameliyat olan aranan şahsı yakalattı

Samsun’da hastane personelin dikkati sayesinde, başkasının kimliğiyle ameliyat olan ve hakkında hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde ikamet eden 49 yaşındaki İ.Z. evinin önünde elektrikli hızar ile odun keserken hızara sol elinin küçük parmağını kaptırarak parmağı kesildi. Çarşamba Devlet Hastanesine giden İ.Z., ameliyat olması gerektiği belirterek Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönlendirildi. Hakkında 9 ay hapis cezası bulunup ayrıca da silah suçundan da ifadeye yönelik yakalama kararı olan İ.Z. yakalanmamak için hem Çarşamba Devlet Hastanesinde, hem de gittiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 22 yaşındaki arkadaşı K.K.’nin kimlik bilgilerini kullandı.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde sahte kimlik bilgileriyle yatış yapılıp ameliyat olan İ.Z., bir sağlık çalışanının dikkati sayesinde yakayı ele verdi. Sağlık çalışanı hastanın dosyadaki kayıtlı bilgilerde yaşının 22 olması ve görünüş olarak daha da yaşlı olduğunu düşünerek hastane polisine bilgi verdi. Hastanede görevli polis ve jandarma hastanın yattığı plastik cerrahi servisine giderek yaptıkları araştırmada şahsın gerçek kimliğini ortaya çıkardı. Yapılan araştırmada hakkında hapis cezası ve yakalama kararı ortaya çıkan İ.Z., gözaltına alınarak taburcu işlemleri tamamlandıktan Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonunun yuksek kesimlerinde kar yagisi etkili oluyor Ofx8nQn3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

Kastamonu’nun Tosya ilçesinin yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesiyle Kastamonu’da yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı başladı. Tosya ilçesinin yüksek kesimlerinde akşam saatleri itibarıyla başlayan kar yağışı ara ara devam ediyor.

Öte yandan, etkili olan kar yağışı sırasında ormanlık alanda dolaşan bir tavşan kameraya yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin