blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2024 10:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesinde meydana geldi. Bahçede bulunan trafoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden görevliler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi. blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otobüsler çarpıştı, yolcular ıslanmamak için bagaj kapaklarını açtılar

Düzce(İHA) – Anadolu Otoyolu Düzce bölümünde meydana gelen kazada 2 otobüs çarpıştı. Sağanak yağış nedeniyle otobüslerden inen yolcular ise ıslanmamak için otobüslerin bagaj kapaklarını açarak altına sığındı.
Kaza, sabah saatlerinde Anadolu otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Ağrı’dan İstanbul istikametine seyreden A.Ç. yönetimindeki 35 BUZ 178 plakalı Mercedes marka otobüs Ankara’dan İstanbul istikametine giden H.K. yönetimindeki 08 ABS 910 plakalı Mercedes marka otobüse sağanak yağış nedeniyle görüş uzaklığı niyet fark edemeyerek çarptı. Çarpışmanın akabinde iki otobüs sürücüsü de otoyolda emniyet şeridine çekerek olası kazaların önüne geçerken kazada ölen ve yaralanan olmadı.
Kaza sonrası otobüslerde bulunan yolcular otobüslerden indi. Kimi yolcular ise sağanak yağıştan korunmak için bagaj kapağını açarak korunmaya çalıştı.
Otobüslerde bulunan yolcular, yol kenarında bulunan tesiste gelen otobüslere binerek yollarına devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin