Hastalar ziyaret ediliyor, yakınlarına ihtiyaçları soruluyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Eylül, 2018 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Hastalar ziyaret ediliyor, yakınlarına ihtiyaçları soruluyor

Safranbolu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan hasta ziyaretleri her cuma periyodik olarak devam ediyor. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile başlayan, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde devletin yanlarında olduğunu gösteren çeşitli projeler arasında yer alan,  hastanede yatan hastaların ziyaret edilmesi vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, Müdürlüğe bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesi içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı soruluyor.

Ekiplerin Hastanede yatan hastalara, hastanede ihtiyaç duyabilecekleri bazı hediyeler götürdüklerini ve yoğun iş temposundan fırsat buldukça ziyaretlere bizzat katıldığını kaydeden Ürkmezer,  Doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Hastalıkta ve sağlıkta vatandaşımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz, devletimizin bize verdiği imkanları vatandaşlarımıza aktarırken, bulunduğumuz şehrin fiziksel koşularını iyileştirmenin yanı sıra, bireysel gereksinimlerini de karşılamaya çalışıyoruz’’

Ürkmezer,  “Bizlerin en hassas olduğu dönemlerden birisi de hasta olduğumuz zamanlardır, bunun bilinciyle vatandaşlarımızın kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak amacıyla başlattığımız hasta ziyaretleri projemiz vatandaşımızın memnuniyetini kazanıyor. Hastanede yatan tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluspor adana demirspor macinin ardindan Y9en5bH2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Boluspor – Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında oynanan Boluspor-Adana Demirspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Boluspor, sahasında Adana Demirspor’u 6-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Boluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, farklı galibiyetten ve ligde kalmayı garantilemekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Rakiplerini hafta içi iyi analiz ettiklerini belirten Dinçbudak, “Öncelikle kazanarak ligi iyi bir yerde bitirdiğimiz için memnunuz. Adana Demirspor genç bir takım, iyi mücadele ediyor. Burada bir sürpriz olmaması adına rakip takımın analizini yaptık. Özellikle savunmayı önde kurdukları için arkalara uzun toplarla, sürpriz koşularla golleri bulup rahatlamak istiyorduk. Bunu da oyuncularımız uyguladı ve 6-0 gibi net bir skorla maçı kazandık” dedi.

“Boluspor’a yakışan Süper Lig’dir”

Sezon boyunca inişli çıkışlı süreçler yaşadıklarını ifade eden Dinçbudak, “Play-off kovalama ortamı yakalamıştık ama yaşanan olumsuzluklardan dolayı ligin sonunu biraz sıkıntılı geçirdik. Önemli olan ligin sonunda aynı ligde yola devam etmek. Boluspor köklü bir camia. Geçmişte önemli oyuncular çıkarıp Süper Lig’de dahi mücadele etti. Yakışan bir üst lig, Süper Lig aslında. Ancak bunun için iyi bir yapılanma ve ciddi bir destek gerekiyor. Özellikle stadın bir an evvel yapılması en önemli konu, seyircisiz bu iş olmuyor. İnşallah en kısa sürede stadımız yapılır ve doğru planlamalarla takım Süper Lig’e çıkar” ifadelerini kullandı.

“Gençlerimizin durum değerlendirmesini yapacağız”

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Hilmi Bozkurt ise rakiplerini tebrik ederek, kalan haftaları hasarsız atlatmak istediklerini söyledi. Genç ağırlıklı bir kadroyla sahada olduklarını vurgulayan Bozkurt, “Adana Demirspor kulübü olarak Boluspor’u tebrik ediyoruz. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz de gençlerimizle ligin sonlarına doğru kazasız belasız ligin bitmesini bekliyoruz. Gelecek yılla ilgili de gençlerimizin durum değerlendirmesini birkaç gün içinde yapıp, gelecek sezona neler yapabiliriz ona bakacağız” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin