Hasta ziyaretleri devam ediyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Hasta ziyaretleri devam ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu projeler arasında yer alan Hastanede yatan hastalar periyodik olarak ziyaret ediliyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her Cuma ziyaret ederek herhangi bir konuda istekleri olup olmadığı soruluyor.

Hastanede yatan hastalara moral olmak amacıyla uygulamaya koyulan proje vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Ziyaret esnasında hastaların, istek talep ve beklentileri dinleniyor. Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, hayatın tüm zamanlarında hastalıkta, sağlıkta vatandaşın yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Ürkmezer vatandaşlarla yakın temas kurabilecekleri çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade ederek, “Geliştirdiğimiz tüm projeler aynı amaca hizmet ediyor, doğru hizmeti verebilmemiz için vatandaşlarımızla birebir iletişim halinde olmamız gerekiyor; böylece devletimizden beklentilerini doğru bir şekilde tespit etme imkanı bulabiliyoruz. Hasta ziyaretlerimiz de vatandaşımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için uygulamaya koyduğumuz bir proje. Hastalarımıza Allahtan acil şifa diliyor tüm hemşerilerimize sağlıklı bir ömür temenni ediyorum’’dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaret esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeleri de yanlarında götürerek hastaların gönlünü alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida haci adaylari dualarla ugurlandi 9Bz53FiL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getirecek vatandaşlar için düzenlenen uğurlama programları tamamlandı. İki gün süren organizasyonlar kapsamında ilçeden toplam 31 hacı adayı dualar eşliğinde yola çıktı.

31 Kişilik Kafile Yola Çıktı

İlk olarak dün sabah saatlerinde özel organizasyonu ile Alaplı Merkez Camii önünden 16 kişilik grup uğurlandı. Bugün ise Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla 15 kişilik ikinci grup Alaplı Merkez Camii önünden kutsal yolculuğa çıktı. Böylece Alaplı’dan bu yıl hac ibadeti için yola çıkanların sayısı 31’e ulaştı.

Alaplı İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama programlarında Kur’an-ı Kerim tilavetleri yapıldı, ilahiler okundu. Hacı adayları ile yakınları arasında vedalaşma anlarında duygusal görüntüler yaşandı. Uğurlama merasimlerine katılan Alaplı İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik, yaptığı duada hacı adaylarının ibadetlerinin kabul olmasını, yolculuklarının hayırlı ve selametle geçmesini temenni etti.

İlk Durak Medine

Tekbirler ve salavatlar eşliğinde yola çıkan kafilenin ilk durağı Medine-i Münevvere olacak. Buradaki ziyaret ve ibadetlerin ardından Mekke’ye geçecek olan hacı adaylarının, hac görevlerini tamamladıktan sonra Kurban Bayramı sonrası ilk hafta yurda dönmeleri bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin