Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:05 tarihinde yayınlandı
0

Hasta ziyaretleri devam ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu projeler arasında yer alan Hastanede yatan hastalar periyodik olarak ziyaret ediliyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her Cuma ziyaret ederek herhangi bir konuda istekleri olup olmadığı soruluyor.

Hastanede yatan hastalara moral olmak amacıyla uygulamaya koyulan proje vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Ziyaret esnasında hastaların, istek talep ve beklentileri dinleniyor. Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, hayatın tüm zamanlarında hastalıkta, sağlıkta vatandaşın yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Ürkmezer vatandaşlarla yakın temas kurabilecekleri çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade ederek, “Geliştirdiğimiz tüm projeler aynı amaca hizmet ediyor, doğru hizmeti verebilmemiz için vatandaşlarımızla birebir iletişim halinde olmamız gerekiyor; böylece devletimizden beklentilerini doğru bir şekilde tespit etme imkanı bulabiliyoruz. Hasta ziyaretlerimiz de vatandaşımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için uygulamaya koyduğumuz bir proje. Hastalarımıza Allahtan acil şifa diliyor tüm hemşerilerimize sağlıklı bir ömür temenni ediyorum’’dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaret esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeleri de yanlarında götürerek hastaların gönlünü alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede alkollu surucu jandarma aracina carpti ehliyetine el konuldu EmrBn9iH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de alkollü sürücü jandarma aracına çarptı, ehliyetine el konuldu

Gümüşhane’de alkollü sürücünün kullandığı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı’na girmeye çalışan jandarma aracına çarptı. Kazada yaralanan olmazken sürücünün ehliyetine el konuldu.

Kaza, gece saatlerinde Yenimahalle Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşhane’den Bayburt istikametine seyir halinde olan O.K. idaresindeki 29 AAU 305 plakalı otomobil, karşı yönden gelerek Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na giriş yapmak isteyen, içerisinde jandarma personelinin bulunduğu 29 JAA 057 plakalı araca yandan çarptı.

Kazada jandarma aracı içerisinde bulunan 2 personel ile otomobilde bulunan sürücü O.K. ve 1 yolcu kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü O.K.’nin 0,79 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine el konulurken, O.K. ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin