Reklam
Reklam

Hasta ziyaretleri devam ediyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:05 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu projeler arasında yer alan Hastanede yatan hastalar periyodik olarak ziyaret ediliyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her Cuma ziyaret ederek herhangi bir konuda istekleri olup olmadığı soruluyor.

Hastanede yatan hastalara moral olmak amacıyla uygulamaya koyulan proje vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Ziyaret esnasında hastaların, istek talep ve beklentileri dinleniyor. Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, hayatın tüm zamanlarında hastalıkta, sağlıkta vatandaşın yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Ürkmezer vatandaşlarla yakın temas kurabilecekleri çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade ederek, “Geliştirdiğimiz tüm projeler aynı amaca hizmet ediyor, doğru hizmeti verebilmemiz için vatandaşlarımızla birebir iletişim halinde olmamız gerekiyor; böylece devletimizden beklentilerini doğru bir şekilde tespit etme imkanı bulabiliyoruz. Hasta ziyaretlerimiz de vatandaşımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için uygulamaya koyduğumuz bir proje. Hastalarımıza Allahtan acil şifa diliyor tüm hemşerilerimize sağlıklı bir ömür temenni ediyorum’’dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaret esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeleri de yanlarında götürerek hastaların gönlünü alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 tutuklama

kastamonuda uyusturucu ve silah operasyonu 3 tutuklama jVmnPvZM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince 8-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 353 adet sentetik ecza hapı, 65 gram kannabinoid katkılı tütün, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 1 adet bıçak, 8 adet cep telefonu ve 7 adet SIM kart ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin