Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Hasadı bitti, kilometrelerce kuyruk oluştu

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde çiftçiler hasat ettikleri şeker pancarlarını satabilmek için kantar önünde kilometrelerce kuyruk oluşturdu.
Tokat’ın Sulusaray ilçesinde şeker pancarı hasadında sona yaklaşıldı. Tarla işlerini bitiren çiftçiler hasat ettikleri pancarları tartmak ve fabrikalara teslim etmek için kantarların yolunu tuttu. Sulusaray ilçesine tartım işlemi için gelen çiftçiler ürünlerini satabilmek için kantar önünde kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Çiftçiler kuyrukta ön sıralara geçebilmek için sabahın ilk saatlerinde sıraya girdi. 3 kilometreye yaklaşan kuyruk uzunluğunda çiftçiler 4 saat beklemek zorunda kaldı.

"Traktörlerin oluşturduğu kuyruk 3 kilometreye yaklaştı"
Traktörlerin oluşturduğu kuyruğun 3 kilometreye yaklaştığını belirten Nejdet Öner, "Ben buraya yeni geldim ancak benim elemanlarım buradaydı, onlar sabahtan itibaren beklemeye başladılar. Traktörlerin oluşturduğu kuyruk 3 kilometreye yaklaştı" dedi.

"Traktörlerin oluşturduğu kuyruğun uzunluğu 3 kilometreyi buluyor"
4 saattir beklediğini belirten Remzi Ay, "Sabah 8.00’de buraya geldim, şu an saat öğlen 12.00’yi geçti. Traktörlerin oluşturduğu kuyruğun uzunluğu 3 kilometreyi buluyor. Millet burada bekliyor, bırakıp evimize de gidemiyoruz" ifadelerine yer verdi.

"4 saattir burada bekliyorum"
Sabahın erken saatlerinde beklemeye başladığını belirten Ali Osman Gülal, "Sabah 9.00’da buraya geldim, 4 saattir burada bekliyorum. İçeri girdiğimizde de palette bekleyeceğiz. 2 kilometre uzunluğunda vardır. Paletler doğru çalışmadığı için insanlar burada mağdur oluyor" şeklinde konuştu.
Uzun kuyruğa işletmede yaşanan bazı teknik problemlerin neden olduğu ileri sürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Alaplı Kent Konseyi’nden Alaplı Belediyespor’a moral kahvaltısı

Alaplı Kent Kurulu tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Harika Amatör Ligi’nde çaba eden Alaplı Belediye Spor, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak ve moral-motivasyon sağlamak hedefiyle futbolcularla bir ortaya geldi.
Sarı-mavili grup, Ortacı köy Spor ile oynayacağı birinci maç öncesi düzenlenen tertipte buluştu. Kadronun tam takım katıldığı programa; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztürk, Jandarma Kumandanı İbrahim Kuzgun, siyasi parti ilçe liderleri, STK temsilcileri, dernek başkanları, Kulüp Başkanı Hüseyin Oğuz, Teknik Yönetici Emrah Toraman ve amatör spora takviye veren iş insanları katıldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda, yeni dönem gayeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu ve futbolculara moral aşılandı. Alaplı Belediye Spor idaresi, bu tıp tertiplerin kulüp içindeki dayanışmayı artırdığını belirterek spor topluluğunun kenetlenmesinin kıymetine dikkat çekti.
Programda konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, takımın dönem öncesi moral depoladığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde Alaplı Belediye Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi. Kaymakam Selçuk Köksal ise yaptığı konuşmada, "2025 döneminde da Alaplı Belediye Spor’un başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum. İtimat ve huzur ortamında, olaysız ve centilmence bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberlik kahvaltısı için Kent Konseyi’ne, idaresine ve Lider Yasin Ören’e teşekkür ediyorum" tabirlerini kullandı.
Program sonunda, Alaplı Belediye Spor’a dayanak veren isimlere Kaymakam Selçuk Köksal ve Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin