Hanönü'de Yardım Kermesi Düzenlendi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Nisan, 2016 07:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Hanönü’de Yardım Kermesi Düzenlendi

KASTAMONU ’nun Hanönü ilçesinde yapımı devam eden Hanönü Eğitim ve Kültüre Yardım Derneği yararına kermes düzenledi. Erkek öğrencilerin yatılı olarak kalabileceği 41 yataklı öğrenci yurdu inşaatına yardım amaçlı Hanönü Cumhuriyet Meydanı’nda kermes düzenlendi. Kermes açılışını, Belediye Başkanı Ser- kan Uçar, Taşköprü Kervansaray Öğrenci Yurdu müdürü Mehmet Arslan birlikte yaptı. DernekBaş kanı Kemal Dündar yaptığı açıklamada, Hanönü ilçesinde inşaatı devam eden Hanönü Eğitim ve Kültüre Yardım Derneği yararına kermes düzenlendiğini söyledi. 3 gün devam edecek kermes ten elde edilen gelirin 41 yataklı erkek öğrenci yurdu inşaatında kullanılacağını belirten Dündar, katılanlara ve katkısı olanlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin