Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 08:59 tarihinde yayınlandı
0

Hanönü Müftülüğünden Gençlerle Muhabbet Programı

KASTAMONU Hanönü ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Derneği’nde Gençlerle Muhabbet programı düzenliyor.
İlçe Müftüsü Osman Sağlam yaptığı açıklamada İlçe Müftülüğü olarak İlçede sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını söyledi. Sağlam, her Pazartesi günü yatsı namazından sonra Din Görevlileri Derneğinde Gençlerle Muhabbet Programı kapsamında ilçe Merkez Cami imamı Yılmaz Ünal tarafından sazlı sözlü sohbet programı düzenlediklerini belirtti. İlçedeki gençlerle dini bilgiler ve hayatta olabilecek, yaşanabilecek dersler hakkında sohbetler ettiklerini ifade eden Müftü Sağlam, aynı zamanda şarkı, türkü ve ilahiler okunarak vakit geçirildiğini anlattı. Öğrenmek isteyen gençlere saz çalma dersi verildiğini de belirten Sağlam, İlçede yapılan voleybol, masa tenisi, futbol turnuvalarına da Müftülük olarak katıldıklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin