Hanönü Müftülüğünden Gençlerle Muhabbet Programı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 08:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Hanönü Müftülüğünden Gençlerle Muhabbet Programı

KASTAMONU Hanönü ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Derneği’nde Gençlerle Muhabbet programı düzenliyor.
İlçe Müftüsü Osman Sağlam yaptığı açıklamada İlçe Müftülüğü olarak İlçede sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını söyledi. Sağlam, her Pazartesi günü yatsı namazından sonra Din Görevlileri Derneğinde Gençlerle Muhabbet Programı kapsamında ilçe Merkez Cami imamı Yılmaz Ünal tarafından sazlı sözlü sohbet programı düzenlediklerini belirtti. İlçedeki gençlerle dini bilgiler ve hayatta olabilecek, yaşanabilecek dersler hakkında sohbetler ettiklerini ifade eden Müftü Sağlam, aynı zamanda şarkı, türkü ve ilahiler okunarak vakit geçirildiğini anlattı. Öğrenmek isteyen gençlere saz çalma dersi verildiğini de belirten Sağlam, İlçede yapılan voleybol, masa tenisi, futbol turnuvalarına da Müftülük olarak katıldıklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
levj
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Nisan, 2026 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Fatih Caddesi’nde tek yön işareti ters çevrildi

Karabük’te Fatih Caddesi’nde bulunan tek yön trafik levhasının kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ters çevrildiği bildirildi.

Polis Evi yönünden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi istikametine doğru tek yön olarak belirlenen güzergahta, levhanın yönünün değiştirilmesi nedeniyle bazı sürücülerin yolu yanlışlıkla ters yönde kullandığı öğrenildi. Bu durumun, trafik kameraları tarafından tespit edilerek sürücülere cezai işlem uygulanmasına yol açtığı ifade edildi.

Öte yandan, söz konusu yön levhalarının birkaç gündür bu şekilde bulunduğu ve henüz düzeltilmediği gözlemlendi. Durumun sürücüler açısından kafa karışıklığına neden olduğu belirtiliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin