Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 08:59 tarihinde yayınlandı
0

Hanönü Müftülüğünden Gençlerle Muhabbet Programı

KASTAMONU Hanönü ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Derneği’nde Gençlerle Muhabbet programı düzenliyor.
İlçe Müftüsü Osman Sağlam yaptığı açıklamada İlçe Müftülüğü olarak İlçede sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını söyledi. Sağlam, her Pazartesi günü yatsı namazından sonra Din Görevlileri Derneğinde Gençlerle Muhabbet Programı kapsamında ilçe Merkez Cami imamı Yılmaz Ünal tarafından sazlı sözlü sohbet programı düzenlediklerini belirtti. İlçedeki gençlerle dini bilgiler ve hayatta olabilecek, yaşanabilecek dersler hakkında sohbetler ettiklerini ifade eden Müftü Sağlam, aynı zamanda şarkı, türkü ve ilahiler okunarak vakit geçirildiğini anlattı. Öğrenmek isteyen gençlere saz çalma dersi verildiğini de belirten Sağlam, İlçede yapılan voleybol, masa tenisi, futbol turnuvalarına da Müftülük olarak katıldıklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin