Reklam
Reklam

Hanönü Müftülüğünden Gençlerle Muhabbet Programı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 08:59 tarihinde yayınlandı
0

KASTAMONU Hanönü ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Derneği’nde Gençlerle Muhabbet programı düzenliyor.
İlçe Müftüsü Osman Sağlam yaptığı açıklamada İlçe Müftülüğü olarak İlçede sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını söyledi. Sağlam, her Pazartesi günü yatsı namazından sonra Din Görevlileri Derneğinde Gençlerle Muhabbet Programı kapsamında ilçe Merkez Cami imamı Yılmaz Ünal tarafından sazlı sözlü sohbet programı düzenlediklerini belirtti. İlçedeki gençlerle dini bilgiler ve hayatta olabilecek, yaşanabilecek dersler hakkında sohbetler ettiklerini ifade eden Müftü Sağlam, aynı zamanda şarkı, türkü ve ilahiler okunarak vakit geçirildiğini anlattı. Öğrenmek isteyen gençlere saz çalma dersi verildiğini de belirten Sağlam, İlçede yapılan voleybol, masa tenisi, futbol turnuvalarına da Müftülük olarak katıldıklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin