Hanımevi’nde Yüz Yogası Seansları Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2021 07:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Hanımevi’nde Yüz Yogası Seansları Başlıyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin kadınlara armağanı olan ve büyük ilgi gören Hanımevi’nde geçtiğimiz aylarda başlayan mat pilates eğitimine, insan yüzündeki ellinin üzerinde kasın çalışmasına yardımcı olan yüz yogası eğitimi de eklendi.

Safranbolulu hanımların, ücretsiz olarak verilen seanslardan memnun olduklarını ve kendisine ulaşarak teşekkür ettiklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Biz sağlıklı bir yaşam için her yaştan insanımızı spora teşvik ediyoruz. Herkesin faydalanabileceği sportif eğitimler ve etkinlikler düzenliyoruz.” dedi.

Pilatesin de oldukça faydalı bir egzersiz programı olduğunu söyleyen Başkan Köse, “Geçtiğimiz aylarda Mat Pilates Eğitmeni Perihan Balun ile başlayan eğitimlerimize, pazartesi itibari ile yüz yogası da eklenecek. Yüzde bulunan ellinin üzerinde kasın çalışmasına yardımcı olan bu sporun da faydalı olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Hanımevi spor seanslarının zamanları ise şöyle duyuruldu: Pazartesi ve cuma günleri 10.00 – 11.00 saatleri arasında mat pilates, 11.00 –

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda fabrika yangini AnGHpfrb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da fabrika yangını

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Ekipler fabrikayı saran yangına müdahale ediyor.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesi Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, endüstriyel tekstil ve filtre malzemeleri üretimi yapan bir fabrikada henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler depo ve ofis kısmında çıkan yangına müdahale ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin