Hanımevi’nde Yüz Yogası Seansları Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2021 07:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Hanımevi’nde Yüz Yogası Seansları Başlıyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin kadınlara armağanı olan ve büyük ilgi gören Hanımevi’nde geçtiğimiz aylarda başlayan mat pilates eğitimine, insan yüzündeki ellinin üzerinde kasın çalışmasına yardımcı olan yüz yogası eğitimi de eklendi.

Safranbolulu hanımların, ücretsiz olarak verilen seanslardan memnun olduklarını ve kendisine ulaşarak teşekkür ettiklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Biz sağlıklı bir yaşam için her yaştan insanımızı spora teşvik ediyoruz. Herkesin faydalanabileceği sportif eğitimler ve etkinlikler düzenliyoruz.” dedi.

Pilatesin de oldukça faydalı bir egzersiz programı olduğunu söyleyen Başkan Köse, “Geçtiğimiz aylarda Mat Pilates Eğitmeni Perihan Balun ile başlayan eğitimlerimize, pazartesi itibari ile yüz yogası da eklenecek. Yüzde bulunan ellinin üzerinde kasın çalışmasına yardımcı olan bu sporun da faydalı olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Hanımevi spor seanslarının zamanları ise şöyle duyuruldu: Pazartesi ve cuma günleri 10.00 – 11.00 saatleri arasında mat pilates, 11.00 –

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendini savci olarak tanitip yasli kadinin altinlarini alan 2 supheli yakalandi ay1EcpBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendini savcı olarak tanıtıp yaşlı kadının altınlarını alan 2 şüpheli yakalandı

Bolu’da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” yalanıyla 71 yaşındaki kadını 350 bin TL dolandıran 2 şahıs, polis ekiplerinin 250 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu İstanbul’da yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 7 Nisan’da Bolu il merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, 71 yaşındaki F.A.’yı telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı kadını “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” diyerek korkuttu. Paniğe kapılan F.A., toplam 350 bin TL değerindeki nakit para ve ziynet eşyasını ikametine gelen dolandırıcılara elden teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadının ihbarı üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

250 saat kamera izlemesi

Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını ve şüpheli aracı mercek altına aldı. Yaklaşık 250 saatlik kamera kaydını saniye saniye izleyen polis, olayı gerçekleştirenlerin F.A. (30) ve P.E. (42) olduğunu tespit etti. Şüphelilerin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, 16 Nisan’da iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda F.A. ve P.E. yakalanarak gözaltına alındı. Bolu’ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan biri kadın olmak üzere 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin