Reklam
Reklam

Hane Halkı Araştırması Başladı 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2017 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, 17 Nisan 2017’de başlayan ‘Hane halkı araştırması’nın 31 Temmuz’a kadar süreceğini açıkladı. Bu süre içerisinde anketörler Karabük halkının tansiyonu, boyu ve kilosunu ölçecek.
Karabük İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı’nca bulaşıcı olmayan hastalıklar ve risk faktörleri konusundaki mevcut durum araştırılıyor. Türkiye genelindeki 15 yaş ve üzeri bireylerde yapılacak olan araştırmanın saha çalışması 17 Nisan 2017 tarihinde başlatılmış olup, 31 Temmuz 2017 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır. 15 yaş üstü Karabüklülerin tansiyonu, boyu ve kilosu ölçülecek. Saha çalışması hanelere ziyaret şeklinde olup, anketörler tarafından yüz yüze görüşmeler, sağlık ekipleri tarafından tansiyon, boy, kilo ve bel çevresi gibi fiziksel ölçümler yapılacak, parmak ucundan kan ve idrar numuneleri de alınarak yürütülecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin