Hamsi ve istavrit yüz güldürdü - Karabük Haber Postası
hamsi ve istavrit yuz guldurdu AbHAtzfB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Hamsi ve istavrit yüz güldürdü

Zonguldak’ta tezgahlarda istavrit ve hamsi 50 liradan satıldı.

Zonguldak’ta tezgahlarda balık bolluğu yaşandı. İstavrit ve hamsi 50 liradan satıldı. Hamsi ve istavritin ucuz olduğunu gören vatandaşlar tezgahlara ağır ilgi gösterdi. Balıkçı Zeki Beybeyoğlu, “Allah’a şükür palamutla başlayan rahmet, istavrit ve hamsiyle devam ediyor. Madenci anıtının önünde halkımıza uygun satıyoruz. Kendi kayığımız olduğu için ucuz alıp ucuza satıyoruz. Ucuz olsun daima bol olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22222222
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Nisan, 2026 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

“Karadenizliler Horon Gecesi” etkinliği ertelendi

Karabük’te 17 Nisan Cuma akşamı düzenlenmesi planlanan “Karadenizliler Horon Gecesi” etkinliği, 24 Nisan Cuma akşamına ertelendi.

Organizasyon komitesi tarafından yapılan açıklamada, son günlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğrencinin gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu öğretmen ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu 16 kişinin yaralandığı, ardından Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıda ise 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 17 kişinin yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, bu acı olaylar nedeniyle 17 Nisan’da yapılması planlanan etkinliğin 24 Nisan Cuma akşamına ertelendiği ifade edildi.

Komite, tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyerek, “Böylesi günlerde acılarımızı paylaşıyoruz” mesajını verdi. Ayrıca şehre gelecek sanatçıların gösterdiği hassasiyet için teşekkür edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin