Reklam
Reklam

Hamsi 30 liradan satılıyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2021 12:57 tarihinde yayınlandı
0

Balık avlama yasağının sona ermesinin ardından “Vira Bismillah” diyerek denize açılan balıkçılar ağlarını çekmeye başladı.

1 Eylül itibarı ile balık avlama yasağının sona ermesi ile balıklar tezgaha dolarken, Karabük Balık halinde de balıkçılar ilk günler olmasına rağmen satışlardan memnun. Geçtiğimiz hafta balık halindeki temizlik ve hazırlık çalışmaları yapılırken, hafta sonu balık halinde satışlar başladı. Tezgahlarındaki yerlerini alan balıkların fiyatları da belli oldu.Karadeniz Hamsi 30, İstavrit 30, Mezgit 30,  Sardalye 20, Barbun fiyatı ise 40 ile 50 arası değişiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin