Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2021 12:57 tarihinde yayınlandı
0

Hamsi 30 liradan satılıyor

Balık avlama yasağının sona ermesinin ardından “Vira Bismillah” diyerek denize açılan balıkçılar ağlarını çekmeye başladı.

1 Eylül itibarı ile balık avlama yasağının sona ermesi ile balıklar tezgaha dolarken, Karabük Balık halinde de balıkçılar ilk günler olmasına rağmen satışlardan memnun. Geçtiğimiz hafta balık halindeki temizlik ve hazırlık çalışmaları yapılırken, hafta sonu balık halinde satışlar başladı. Tezgahlarındaki yerlerini alan balıkların fiyatları da belli oldu.Karadeniz Hamsi 30, İstavrit 30, Mezgit 30,  Sardalye 20, Barbun fiyatı ise 40 ile 50 arası değişiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede alkollu surucu jandarma aracina carpti ehliyetine el konuldu EmrBn9iH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de alkollü sürücü jandarma aracına çarptı, ehliyetine el konuldu

Gümüşhane’de alkollü sürücünün kullandığı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı’na girmeye çalışan jandarma aracına çarptı. Kazada yaralanan olmazken sürücünün ehliyetine el konuldu.

Kaza, gece saatlerinde Yenimahalle Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşhane’den Bayburt istikametine seyir halinde olan O.K. idaresindeki 29 AAU 305 plakalı otomobil, karşı yönden gelerek Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na giriş yapmak isteyen, içerisinde jandarma personelinin bulunduğu 29 JAA 057 plakalı araca yandan çarptı.

Kazada jandarma aracı içerisinde bulunan 2 personel ile otomobilde bulunan sürücü O.K. ve 1 yolcu kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü O.K.’nin 0,79 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine el konulurken, O.K. ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin