blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Aralık, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hamile sevgilisinin eve aldığı erkeği darp ettiler

Bartın’da bir kişi gebe sevgilinin meskene aldığı erkeği darp etti.
Edinilen bilgiye Bartın’da yaşayan E.İ. isimli bir genç, 3 aylık gebe olduğu öğrenilen sevgilisinin kaldığı konuta erkek şahıslar aldığını öğrendi. Evvel telefonla konuşan genç, bir erkek arkadaşını da yanına alarak konuta baskın verdi. Meskene giren gençler, meskende yakaladığı ve ismi açıklanmayan şahsı darp etti.
Yaralanan erkek şahıs hastaneye kaldırılırken, polis konutta 3’ü kız, 2’si erkek toplam 5 kişinin bulunduğunu belirledi.
Sevgililerine baskın yapan 2 genç ise kameraya yaşananları anlattı. Gençler ve yabancı asıllı olduğu öğrenilen sevgililerin de ortalarında bulunduğu toplam 6 kişi sözleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ağustos, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrekliler Kibariye ile coştu

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserinde ünlü sanatçı Kibariye hayranları ile bir ortaya geldi.
İlçenin Cumhuriyet Alanı’nda orman yangınlarında hayatını kaybeden orman şehitlerinin hürmetine istinaden hayata geçirilemeyen ve bugüne ertelenen programa bilhassa gurbetçi vatandaşlar ağır ilgi gösterirken, etraf vilayet ve ilçelerden gelen yüzlerce kişi ünlü sanatkarın konseri için adeta izdiham oluşturdular.
Devrek’te ve Devreklilerle bir ortada olmanın memnunluğunu yaşadığını söz eden ünlü sanatçı Kibariye, "Değerli liderimizin daveti üzerine sizlere bir ortada olmanın memnunluğunu yaşamaktayım âlâ ki sizlerleyim ve düzgün ki Devrek’teyim tıpkı vakitte bugün benim doğum günüm ve sizlere bu anımı da paylaşmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.
Program arasında Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ünlü sanatkara ilçenin simgesi olan Devrek Bastonu ikram ederken vatandaşlar ise Kibariye’nin söylediği birbirinden hoş esrelerle cümbüşün tadını çıkardılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin