Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Temmuz, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hamile diye serbest bırakılan hırsız, 6 gün sonra hırsızlık yapınca tutuklandı

Samsun’da girdiği evden ziynet eşyası çalan 8 aylık hamile kadın 6 gün önce hamile olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı. Ancak aynı kadın yine girdiği başka bir evden ziynet eşyası ve para çalınca bu kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Samsun’da evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan 8 aylık hamile 4 çocuk annesi B.Y. (26) 6 gün önce girdiği evden ziynet eşyası çaldığı için polisin takibi sonucu yakalandı ve 8 aylık hamile olduğu için savcının talimatıyla ifadesi alınıp serbest bırakıldı. B.Y. İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde kapı dilini aparatla düşürerek girdiği evden ziynet eşyası ve para çaldı. Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan B.Y. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen B.Y., savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemece tutuklanan B.Y., Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.
B.Y. hakkında daha önce yapmış olduğu hırsızlık suçlarından toplam 22 yıl hapis cezasının bulunduğu ve hamile ve küçük çocuğu olduğu için bu cezasının geçici süreyle ertelendiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da Çevre Dostu Girişimler ve Sıfır Atık şenliği

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde etraf şuurunu artırmak ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle "Çevre Dostu Teşebbüsler ve Sıfır Atık Şenliği" kapsamında bir dizi aktiflik düzenlendi.
Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi iş birliğiyle organize edilen şenlik, Farkındalık Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe; Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Şube Müdürü Muhammet Atlı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Vilayet Müdür Yardımcısı Eray Afşar, Kent Kurulu Lideri İsmail İnam, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen yürüyüşün akabinde, atık eserlerin geri dönüşümünü husus alan çeşitli aktiviteler, fotoğraf standı ve fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Şenlik boyunca iştirakçilere etrafa hassas birey olmanın ehemmiyeti anlatılırken, çocuklar ve gençlerin ağır ilgi gösterdiği etkinliklerde eğlenceli ve öğretici anlar yaşandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin