Halk pazarında fiyatlar yükseldi - Karabük Haber Postası
halk pazarinda fiyatlar yukseldi RmpcmpEZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Halk pazarında fiyatlar yükseldi

Zonguldak’ta halk pazarında fiyatların yüksek olması ilgiyi düşürdü.

Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri Soğuksu semtine kurulan halk pazarı en yoğun günlerden birini yaşadı.

Vatandaşlar sabahın ilk saatlerinden itibaren pazara gelerek alışverişleri yaptı.

Ancak fiyatların geçtiğimiz haftaya göre artış göstermesi ilgiyi düşürdü.

Tezgahlarda, Soğan 15 lira, Patates 15 lira, Biber 60 lira, marul 30 lira, domates 50 lira, salatalık 40 lira, üzüm 50 lira, armut 50 lira, fasülye 80 lira’dan alıcı buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Nisan, 2026 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, Baro Başkanlığı’nı ziyaret etti

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Barosu’nu ziyaret ederek kentte sunulan adli ve hukuki hizmetler hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Baro Başkanı Emrah Köklü ev sahipliği yaptı.

Gerçekleşen görüşmede, il genelinde yürütülen adli hizmetler, avukatlık mesleğinin icrası ve vatandaşların adalete erişiminin daha etkin ve hızlı bir şekilde sağlanmasına yönelik çalışmalar ele alındı. Baro Başkanı Köklü, yürütülen faaliyetler ve mevcut durum hakkında Vali Çağatay’a kapsamlı bilgiler sundu.

Vali Çağatay ise nazik ev sahipliği dolayısıyla Baro Başkanı Köklü’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin