Reklam
Reklam

Halk pazarında denetim

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta zabıta ekipleri halk pazarında denetim yaptı.

Zonguldak’ta zabıta ekipleri, Soğuksu semtindeki halk pazarında fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde başlayan denetimlerde, zabıta görevlileri tezgahları tek tek gezerek fiyat etiketlerinin görünür şekilde yerleştirilip yerleştirilmediğini kontrol etti. Fiyat görünürlüğü ve etiketlerin tezgahlardaki ürünlerle uyumlu olmasına özellikle dikkat eden ekipler, esnafı bu konularda uyardı. Pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşların daha bilinçli tercihler yapabilmesi ve ürün fiyatları hakkında doğru bilgilere ulaşabilmesi adına gerçekleştirilen denetimlerin gün boyunca devam edeceği bildirildi. Ekiplerin, özellikle fiyat etiketi bulunmayan tezgahlar ve fiyat farkları konusunda daha hassas davranacakları belirtildi.

Zabıta yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini vurgularken, vatandaşlardan fiyat farklılıkları veya etiketsiz ürünlerle ilgili şikayetlerini iletmelerini de istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin