Reklam
Reklam

Halk pazarında denetim

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta zabıta ekipleri halk pazarında denetim yaptı.

Zonguldak’ta zabıta ekipleri, Soğuksu semtindeki halk pazarında fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde başlayan denetimlerde, zabıta görevlileri tezgahları tek tek gezerek fiyat etiketlerinin görünür şekilde yerleştirilip yerleştirilmediğini kontrol etti. Fiyat görünürlüğü ve etiketlerin tezgahlardaki ürünlerle uyumlu olmasına özellikle dikkat eden ekipler, esnafı bu konularda uyardı. Pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşların daha bilinçli tercihler yapabilmesi ve ürün fiyatları hakkında doğru bilgilere ulaşabilmesi adına gerçekleştirilen denetimlerin gün boyunca devam edeceği bildirildi. Ekiplerin, özellikle fiyat etiketi bulunmayan tezgahlar ve fiyat farkları konusunda daha hassas davranacakları belirtildi.

Zabıta yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini vurgularken, vatandaşlardan fiyat farklılıkları veya etiketsiz ürünlerle ilgili şikayetlerini iletmelerini de istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin