Zonguldak’ta halk pazarında fiyatların uygun olması alım gücünü arttırdı.
Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri Soğuksu semtine kurulan halk pazarı en yoğun günlerinden birini yaşadı. Vatandaşlar sabahın ilk saatlerinden itibaren pazara gelerek kendilerine en uygun ve en ucuz ürünü bulmak için bir birleriyle yarış içerisine girdi. Tezgahlarda, Salatalık 25 lira, domates 25 lira, biber 50 lira, patlıcan 30 lira, dolma biber 40 lira, kapuska 10 lira, soğan 12,5 lira, patates 12,5 lira, marul 25 lira’dan alıcı buldu.


95
Halk pazarına yoğun ilgi
199
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

