Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2024 04:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Halk pazarına yoğun ilgi

Zonguldak’ta halk pazarında fiyatlara ucuz olması yoğun ilgiye neden oldu.
Zonguldak‘ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri kurulan halk pazarında fiyatlarda düşüş yaşandı. Fiyatların uygun olması yoğun ilgiye neden oldu. Vatandaşlar pazara gelerek kendilerine en uygun ve kaliteli ürünü almak için yoğun çaba gösterdi. Tezgahlarda, Marul 20 lira, Portakal 15 lira, Mandalina 20 lira, Domates 40 lira, Patates 20 lira, Soğan lira, Salatalık 40 lira, Biber 50 lira, Kabak 30 liradan alıcı buldu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yağışların ardından ırmak köpürdü, rengi değişti

Bartın’da bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü.
Bartın’da yaklaşık bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın su düzeyi yükseldi. Irmağın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü. Çağlayan mevkiinde ise ırmağın bir kısmının turuncu renkte öteki kısımlarının ise şeffaf renkte aktığı görüldü.
Öte yandan, ırmakta geçen yıl da köpüklenme oluştuğu ve alınan numunelerden ise rastgele bir kirletici tespit edilemediği öğrenildi. Irmağın su düzeyi ise polis, belediye ve AFAD grupları tarafından taşkın riskine karşı yakından takip ediliyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.