Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Düzce’de halk otobüsü ile otomobilin karıştığı kazada otobüsün içerisinde 2 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce-Zonguldak D-655 kara yolu Beyciler Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Düzce’den Akçakoca istikametine giden A.T. idaresindeki 81 ABR 031 plakalı Fiat marka otomobil ile aynı istikamette giden A.Y. hakimiyetindeki 81 HO 1092 plakalı Karsan marka halk otobüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs içerisinde bulunan Ş.Ç. ve İ.Y. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin