Bartın Valisi Nurtaç Arslan, düzenlediği halk toplantısında vatandaşların dertlerini dinledi.
Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında, valilikteki Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı salonunda Halk Günü Toplantısı, gerçekleştirildi. Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ve ilgili kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda Vali Arslan, vatandaşların dertlerini dinledi.
Vali Arslan, kendisine iletilen her bir talebin ilgili kurumlara aktararak, imkanlar dahilinde çözülüp sonuçlandırılması talimatını verdi.


85
Halk gününde vatandaşların dertlerini dinledi
285
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

