Reklam
Reklam
halk gununde vatandaslarin dertlerini dinledi SGAStwkI jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Halk gününde vatandaşların dertlerini dinledi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, düzenlediği halk toplantısında vatandaşların dertlerini dinledi.

Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında, valilikteki Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı salonunda Halk Günü Toplantısı, gerçekleştirildi. Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ve ilgili kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda Vali Arslan, vatandaşların dertlerini dinledi.

Vali Arslan, kendisine iletilen her bir talebin ilgili kurumlara aktararak, imkanlar dahilinde çözülüp sonuçlandırılması talimatını verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk play off maci hazirligini tamamladi xVbqwpWg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin