Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
0

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Vali Fuat Gürel Halk Günü Toplantısı ile vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.

Görüşmelere katılan vatandaşlar  ile tek tek görüşen Vali Gürel kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için gerekli incelemeler ile kanun ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurum ve kuruluş müdürlerine talimatlar verdi.

Yapılan açıklamada; “Her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantısına iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın Çarşamba günleri saat 09.00’da Valilik Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir” denildi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk il ozel idaresine 13 yeni arac ve is makinesi kazandirildi WsXYdBdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresine 13 yeni araç ve iş makinesi kazandırıldı

Karabük İl Özel İdaresinin hizmet kapasitesini artırmak amacıyla temin edilen 13 araç ve iş makinesi düzenlenen törenle hizmete alındı.

Karabük İl Özel İdaresi yerleşkesinde gerçekleştirilen programa Vali Oktay Çağatay, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, muhtarlar ve kurum personeli katıldı.

Yaklaşık 95 milyon lira değerindeki 13 araç ve iş makinesinin hizmete alınması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Çağatay, kırsal altyapı hizmetlerinde son yıllarda önemli gelişmeler yaşandığını söyledi.

İnsanların bulunduğu her yerde ihtiyaçların devam ettiğini belirten Çağatay, geçmişte köylerde su ve yol hizmetlerinin sınırlı imkanlarla yürütüldüğünü ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hayata geçirilen KÖYDES Projesi ile kırsal altyapıda önemli dönüşümler yaşandığını aktaran Çağatay, bugün köylerde sıcak asfalt, içme suyu ve kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetlerinin modern standartlarda sunulduğunu kaydetti.

Karabük’te köylere ulaştırılan hizmetlerin önemli seviyeye ulaştığını dile getiren Çağatay, son üç yılda KÖYDES, hibe ve İl Özel İdaresi kaynaklarıyla köy yollarında toplam 680 kilometre bitümlü sıcak karışım asfalt çalışması gerçekleştirildiğini bildirdi.

Çağatay, hizmetlerin hayata geçirilmesinde emeği bulunanlara teşekkür ederek, İl Özel İdaresi filosuna katılan yeni araç ve iş makinelerinin Karabük’e hayırlı olmasını temenni etti.

Törenin ardından Çağatay ve beraberindeki protokol üyeleri asfalt plentini ziyaret etti. Burada üretilen sıcak asfaltın kamyonlara yüklenmesiyle 2026 yılı asfalt sezonunun açılışı gerçekleştirildi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan protokol üyeleri, ilk asfalt üretimi ve sevkiyatını yerinde inceledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin