Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2021 09:38 tarihinde yayınlandı
0

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Halk Günü Toplantıları Vali Fuat Gürel başkanlığında devam ediyor.

Vatandaşlarla özel olarak tek tek görüşen Vali Gürel, kendisine iletilen iş, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek kanun, yönetmelik ve yasal yükümlülükler içerisinde belirtilen sorunların araştırılarak çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

“Halk Günü” toplantısına iştirak etmek isteyen vatandaşların Çarşamba günleri saat 09.00’da Valilik Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekiyor.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına; Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İŞKUR Müdürü Mustafa Çalış, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı İsmail Kara, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ve Valilik Açık Kapı Şube Müdürü Emre Erakçaoğlu katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin