Halk Günü toplantıları devam ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2021 09:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Halk Günü toplantıları devam ediyor

Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Halk Günü Toplantıları Vali Fuat Gürel başkanlığında devam ediyor.

Vatandaşlarla özel olarak tek tek görüşen Vali Gürel, kendisine iletilen iş, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşların sorunlarını dinleyerek kanun, yönetmelik ve yasal yükümlülükler içerisinde belirtilen sorunların araştırılarak çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına; Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İŞKUR Müdürü Mustafa Çalış, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ve Valilik Açık Kapı Şube Müdürü Erme Erakçaoğlu katıldı.

“Halk Günü” toplantısına iştirak etmek isteyen vatandaşların Çarşamba günleri saat 09.00’da Valilik Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerektiği ifade edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan yaşlılara “vefa” ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Çetinkaya, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet etti.
Talep ve önerileri dinleyen Çetinkaya, kanun ve mevzuat çerçevesinde uygun olan isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vefanın sadece bir söz değil, bir duruş olduğunu ifade eden Çetinkaya, büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.
Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMER personelinin huzurevini düzenli olarak ziyaret ettiğini aktaran Çetinkaya, “Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler bu ülkeye, bu şehre yıllarca hizmet ettiniz. Bundan sonra bizler de sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Vefa, bizim anlayışımızda sözde değil özdedir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip şiirler okurken, Çetinkaya da bu anlara eşlik etti. Program sonunda huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.
Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile kurum ve birim müdürleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin