İstanbul’dan Kastamonu’ya ruhsatsız tabanca getireceği tespit edilen şahsın aracında, polis ekiplerince yapılan aramada halıya sarılmış takım çantasının içerisinden çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda bir şahsın İstanbul’dan Kastamonu’ya ruhsatsız tabanca getirileceği tespit edildi. Ekipler tarafından teknik takibe alınan araç, Kastamonu il sınırında düzenlenen operasyonla durduruldu. Araçta ve sürücünün üstünde yapılan aramalarda 7 adet ruhsatsız tabanca11 adet şarjör, 150 adet fişek ve 1 adet tabanca namlusu ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan Z.A. isimli şahıs, gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı. (İHA)


Halıya sarılı takım çantasının içinden çok sayıda tabanca ele geçirildi: 1 gözaltı
Karabük’te araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerden 5’i tutuklandı
Karabük’te bir grup tarafından araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavga ile ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 5’i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Olay, 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle bir grup ile araçta bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada araçtaki 2 kişi darbedildi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili yürütülen çalışmada toplam 12 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden 10’u gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheliden 1’i savcılıkça serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 5 şüpheli tutuklanırken, diğer 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


