Hala yeğenin kavgası mahalleyi ayağa kaldırdı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
hala yegenin kavgasi mahalleyi ayaga kaldirdi uxg3XSws
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Aralık, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Hala yeğenin kavgası mahalleyi ayağa kaldırdı

Bartın’da arbede eden hala ve yeğen mahalleyi ayağa kaldırdı. Görenlerin intihar teşebbüsü zannettiği olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sıhhat takımları sevk edildi.

Bartın Kırtepe Mahallesi Şener Birsöz Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın en üst katında pencereye çıkan bir kişinin intihar teşebbüsünde bulunduğu ve bağırdığı ihbarı üzerine polis ve sıhhat grupları alarma geçti. Mahalleye çok sayıda polis otosu ve ambulansın geldiğini gören mahalleli ise camlara ve sokağa çıktı. Gruplar olay yerinde yaptığı birinci incelemede intihara teşebbüsün olmadığını tespit etti. Binada yapılan araştırmada ise 5 katlı binanın en üst katında yaşayan ailenin tartıştığı belirlendi. Tartışmanın, dışarı çıkmak isteyen yeğen ile müsaade vermeyen halası ortasında yaşandığı öğrenilirken, yeğenin ise elindeki telefonu öfkeyle camdan dışarı fırlattığı belirtildi.

Olayın aslının anlaşılması üzerine takımlar bölgeden ayrılırken, mahalleli de rahat nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin