Bartın’da arbede eden hala ve yeğen mahalleyi ayağa kaldırdı. Görenlerin intihar teşebbüsü zannettiği olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sıhhat takımları sevk edildi.
Bartın Kırtepe Mahallesi Şener Birsöz Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın en üst katında pencereye çıkan bir kişinin intihar teşebbüsünde bulunduğu ve bağırdığı ihbarı üzerine polis ve sıhhat grupları alarma geçti. Mahalleye çok sayıda polis otosu ve ambulansın geldiğini gören mahalleli ise camlara ve sokağa çıktı. Gruplar olay yerinde yaptığı birinci incelemede intihara teşebbüsün olmadığını tespit etti. Binada yapılan araştırmada ise 5 katlı binanın en üst katında yaşayan ailenin tartıştığı belirlendi. Tartışmanın, dışarı çıkmak isteyen yeğen ile müsaade vermeyen halası ortasında yaşandığı öğrenilirken, yeğenin ise elindeki telefonu öfkeyle camdan dışarı fırlattığı belirtildi.
Olayın aslının anlaşılması üzerine takımlar bölgeden ayrılırken, mahalleli de rahat nefes aldı.


Hala yeğenin kavgası mahalleyi ayağa kaldırdı
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

