Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2023 10:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karara göre, 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayı, 25 Temmuz’da yapılan ad çekme sonucu HSK tarafından atandı.

Söz konusu atamalar, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 13. maddesi gereğince gerçekleştirildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karlar eridi dereler costu cicekler acti eWrc8jLf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karlar eridi, dereler coştu: Çiçekler açtı

Ramazan Bayramı yoğunluğunun ardından sessizliğe bürünen Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda bahar coşkusu yaşanıyor.

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı, Ramazan Bayramı tatilindeki yoğunluğun ardından yerini bahar coşkusuna ve derin bir sessizliğe bıraktı. Karların erimesi ve baharın müjdecisi rengarenk çiçeklerin açmasıyla birlikte bölge, ziyaretçilerine eşsiz bir görsel şölen sunuyor. Baharın müjdecisi olan rengarenk çiçekler parkın dört bir yanını süsledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin