Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hakeme kafa atmanın cezası ağır oldu

Zonguldak’ta hakeme kafa atan Devrek AKD takımının futbolcusu Serkan Albayrak’a 6 ay hapis cezası verildi.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde geçtiğimiz yıl Devrek AKD - Sakarya A.Ş. arasında oynanan futbol müsabakasında gördüğü kırmızı kart sonrasında maçın hakemi İsmail İnam’a kafa atan Devrek AKD takımı oyuncusu Serkan Albayrak’ın cezası belli oldu. Bir yıl süren dava sonucunda mahkeme Devrek AKD takımı oyuncusu Serkan Albayrak’ı haksız görerek 6 ay hapis cezası verdi.
Alınan karar şu şekilde açıklandı:
"27 Şubat günü 14:00’da Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Beldesinde Devrek AKD - Sakarya A.Ş. arasında oynanan futbol müsabakasında Türkiye Futbol Federasyonu İl Hakem Kurulu tarafından hakem olarak atanan İsmail İnam’a Devrek AKD oyuncusu Serkan Albayrak gördüğü kırmızı kart sonrası kafa atmıştı ve müsabaka yarıda kalmıştı, müsabakanın hakemi İsmail İNAM olayın ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinden darp raporu alarak Devrek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olmuştu. Futbol hakemi yaklaşık 1 buçuk sene süren davada, bütün davalara katılarak davanın sonuçlanmasını bekledi ve sonunda karara bağlandı. Serkan Albayrak hakkında müsabakada görevli olan Futbol Hakemi İsmail İnam’a kafa atma ve yaralama iddiasıyla açılan davada yargılanması sonucunda her iki tarafında tanık olarak gösterildiği şahıslar dinlendi. Sanığın atılı suçu işlediği sonuç ve kanaatine varılmakla, suçun işleniş biçimi, suçun işlendiği zaman ve yer göz önünde bulundurularak sanığın eylemine uyan 5237 sayılı TCK’nın 265/1 maddesi gereğince takdiren 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da evin çatısında yaban arısı paniği

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir konutun çatı katında bulunan yaban arısı yuvası, itfaiye takımlarının müdahalesiyle çıkarıldı.
Çeşme Mahallesi Dış Kale Altı Sokak’ta Abdullah Yıldız, meskeninin çatı katında büyük bir yaban arısı yuvası fark edince durumu Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımlarına bildirdi. İhbar üzerine kısa müddette adrese gelen gruplar, gerekli güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra yuvayı dikkatlice yerinden çıkararak çuvala koydu. Akabinde yaban arıları, yerleşim alanından uzağa götürülerek tabiata bırakıldı.
Yaban arılarının çıkarılma anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin